AFP érték-gondom van! Most kaptam meg az eredményt,17 hetes múltam mikor levették a vért és 121, 00 ng/ml lett az eredményem. A MOM index 2.88. Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Hétfőn jött meg az eredményem és a doki egyből vissza is rendelt a rossz érték miatt. Csinált egy UH-t és közölte, hogy ez a magzat tökéletesen fejlődik és ő nem lát problémát, de elküld genetikai kivizsgálásra, mert az teljes körű. Akkor most van baj, vagy nincs???2012. jún. 19. 11:33
11/12 anonim válasza:
mond meg h nem vállalod és kész. egy komolyabb genetikai uh is látja ha baj van esetleg
12/12 A kérdező kommentje:
Most találtam egy cikket és valóban javasolható a magzatvízvétel emelkedett és alacsony AFP értéknél is, de mivel ez sem 100%, így több a kockázat(esetleges vetélés), mint a "haszon"!
2012. jún. 19. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!