Esemény utáni tabletta elég lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap este véletlen folytán lyukas volt az óvszer,de csak a végén vettük észre,ma délelőtt bevettem az első tablettát (az aktus után kb 10és fél óra múlva),este pedig a másodikat is beveszem.Ez elég?Nem szeretnénk egyenlőre több babát,7 hónappal ezelőtt szültem császárral és mellette még van egy 3 évesem is.2012. jún. 19. 11:31
11/13 anonim válasza:
4. Válaszoló vagyok. Nyugodj meg, ha még ennyire rendszertelen a ciklusod, akkor még kevesebb az esély arra, hogy terhes maradj. Minden rendben lesz!
12/13 anonim válasza:
Be lehet venni kettőt? Nálunk is tegnapelőtt lyukas volt az óvszer, még nem tudok tesztet csináltatni, de simán 5 napon belül vagyok, semmi mellékhatást nem észlelek, de én nem akarok babát! Fiatal vagyok, semmi egzisztenciám, és védekeztem is! Ha innen maradnék terhes..., az rendkívül rossz lenne - a gyermekáldás legyen áldás, ne "teher". Én akarok áldást, de most még nem az!!! Miért ilyen rohadt igazságtalan az élet?!
13/13 anonim válasza:
Kedves Utolsó! A Te helyedben inkább a 72 órás fogamzásgátlást választanám, még holnap keress fel egy nőgyógyászt, és segíteni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!