Hány hetesen jelentkezett nálatok a gyakori pisilés?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 20:38
11/12 anonim válasza:
Attól függ! Ha pontos a ciklusod, akkor talán korai, de nekem nem az volt egyáltalán. kb Ultrahangok alapján visszaszámolva szinte azonnal jelentkezett!!! Pontosan emlékszem, megéreztem, hogy nem vagyok egyedül! Furcsa érzés fogott el. Most 22 hetes vagyok, ezek alapján február hatodika körül fogant, én pedig 13 án teszteltem pozitívat... Na akkor már igen gyakran kellett pisilnem, emlékszem mert utaztunk..:D
12/12 A kérdező kommentje:
Pontosak a ciklusaim, de 25 max. 27 naposak, vasárnap kellene, hogy megjöjjön! Ma már nem járok olyan nagyon sűrűn pisilni... Lehet csak felfázás volt? :(
2012. jún. 20. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!