Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiúból még lehet lány?

Fiúból még lehet lány?

Figyelt kérdés

18 hetes 2D uhn doki azt mondta, hogy kisfiúnk lesz. Mennyire merjük ezt elhinni?

Olyan válaszokat nem várok, hogy a biztos az, amikor megszületik.

Tapasztalatok érdekelnek:)

Már van egy kisfiunk, és igazából szólva fiúpárti vagyok:)

2009. júl. 5. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Minden lehet!Egy ismerősömnek minden ultrahangon még a szülés előtti utolsón is kislányt mondtak és mégis kisfiú lett.
2009. júl. 5. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem mesélte a doki 4d-en hogy az anyuka a 32. héten ment hogy ő tudja kisfiú lesz!És a doki felvilágosította hogy ez 100% hogy KISLÁNY!
2009. júl. 5. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.Doki állapította meg hogy kisfia lesz.
2009. júl. 5. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy fiúból nehéz már lányt " csinálni", míg a lányokat elnézhetik fiúknak. Nálunk is fiú lesz és nagy a boldogság.

27 hetes km

2009. júl. 5. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
én is másodikat várom, és nekem is a múlt héten a 18 hetes 4dn mondták, hogy megint fiú, elég egyértelműen látszott, és hiszek nekik, de majd kiderül, én már fiús szobát és rucikat tervezek, a 28 hetesen erősítik majd meg, de szerintem ebben a korban már nem nagyoin hibáznak, lányból lehet fiú, de fordítva én még nem hallottam.
2009. júl. 5. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, fiút mondanak, de még nem biztos, így én bízom bennem hogy kislány lesz. De én is úgy tudom, fiúból nem nagyon lesz lány, ha már ott látnak valamit, az nem nagyon tűnik el...
2009. júl. 5. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek végig fiút mondtak, még meg is mutatták a zacsit, aztán mikor megszületett, lett nagy csodálkozás, hogy nincs is fütyije. Azóta egy másfél éves boldog kislánya van.
2009. júl. 6. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Uhhh,nemár! Nekem is megmutattták a zacsit,bár én csak lestem...de annyira elhittem,hogy minden kék... =) Na még 2 hét és kiderül,remélem nem tévedtek! =)
2009. júl. 6. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!