Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért lett lány ebből a...

Miért lett lány ebből a fiúból? Klipp lent.

2010. nov. 29. 09:19
 1/10 A kérdező kommentje:
2010. nov. 29. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom. Sajnálom. Helyes fiú volt, de lányként is helyes lett. Csak azért imádkozom hogy a lányaimmal ez sohase történjen meg. (Bár cicit könnyebb növeszteni mint fütyit.)
2010. nov. 29. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Ajjajj...

Ráadásul a végén jól láttam, hogy azt írja, van barátNŐje? Így még kevésbé érthető...

2010. nov. 29. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Valaki elmondaná hogy miről van szó,mert sajnos nem tudok angolul:S
2010. nov. 29. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:

3. a kérdést ha elolvasod, már rájöss... A srácból csaj lett. Képek alapján se esett le? :D Lol.

Amúgy azért változtatott nemet, mert úgy érezte, rossz testbe született. Így ennyi tömören. De am poén, csajnak kb. szebb, mint srácnak volt.

2010. nov. 29. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
A szövegben kb. annyit ír, hogy köszöni azoknak, akik mellette álltak és állnak - itt említi a barátnőjét is -, és bátorítja azokat, akik szintén úgy érzik, hogy rossz testbe születtek, hogy merjenek lépni.
2010. nov. 29. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát azt láttam hogy fiúból csaj lett,csak azt nem hogy miért-.-" Am írja a twitterét...
2010. nov. 30. 06:24
 8/10 A kérdező kommentje:

tegnap 10:00

Tényleg van barátnője? Akkor miért lett csaj?

Amúgy helyes az arca de akkor sem értem. ?! :O

2010. nov. 30. 07:15
 9/10 anonim ***** válasza:

10:00-es vagyok. Na, most már megnéztem még egyszer, és azt írja - ha jól értem - hogy a barátai, Isten, a családja és a szerető barátnője miatt készítette ezt a videót (vagy nekik köszönheti, hogy létrejött, ebben nem vagyok biztos). A "szerető barátnőt" viszont nem lehet félreérteni (my loving girlfriend).

Tényleg hihetetlen!

2010. nov. 30. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Meghallgattam amit beszél, azt mondja 5 éves kora óta érzi hogy nem jó fiúnak lennie. A tengerészetnél szolgált amikor öngyilkos akart lenni, de nem mondta hogy miért. Az egyik társa mentette meg. Kirúgták a tengerészettől, elköltözött otthonról. Most egyetemre jár Olrandóban. 23 éves. Két éve döntött úgy hogy lány lesz, és ebben támogatták a traveszti barátai is. (persze hogy támogatták) a szüleivel most már legalább beszél, de nem nézik jó szemmel hogy mi lett belőle. Nagyjából ennyi. Azért indította ezt a videoblogot hogy hasonló társainak segítséget nyújtson. Még fogja folytatni.
2010. nov. 30. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!