Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, aki még nem tudják...

Kismamák, aki még nem tudják a baba nemét és akiknek nagyon furdalja az oldalát. Éreztek valamit?

Figyelt kérdés
Miket esztek? és a többi népi babonával hogy álltok?
2012. jún. 18. 07:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Népi babonákban egyáltalán nem hiszek, már attól is hülyét tudnék kapni, amikor vki ilyenekkel traktál. Ugyanolyan a terhességem, mint az első gyereknél volt. A megérzésem most sem csalt, kisfiunk lesz. Ezt megéreztem és úgy lett.
2012. jún. 18. 07:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Én 31 hetes vagyok és még nem tudjuk 100%ra a baba nemét.27hetesen a doki azt mondta zacsit lát,de abból még szeméremajak is lehet.:) Én valahogy azt érzem kslány lesz.

Eszek édeset is sósat is,de inkább a sós fele hajlok.,mert néha az édestől kiráz a hideg.

A hasam alapján azt mondják lányom lesz és én is ebben bízok két fiú után.

Boldog babavárást!

2012. jún. 18. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan megszületett már a fiam, de én kislányt éreztem. Nem ettem semmi különösebbet amiből kiindulhattam volna a babonák szerint, és nem is adtam ezekre. Csak a megérzésemre, ami lányt súgott :) 18. héten derült ki, hogy fiú. 2 másodpercre elszomorodtam, aztán már el sem tudtam képzelni másként :))
2012. jún. 18. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Első babánál én is úgy voltam, mint az utolsó válaszoló, kislányt éreztem, 18. héten mondták meg, hogy fiú lesz.Nekem 2 nap volt, mire feldolgoztam:-)) Most is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a neme, de inkább nem élem bele magam semmibe, és akkor nincs csalódás!:-))
2012. jún. 18. 08:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Én is kislányt érzek, azt is szeretnék, mégis eddig 3szor álmodtam a babával, mindháromszor fiú volt.

Enni sok gyümi, zöldség, édesség, kovi ubi.

2012. jún. 18. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Én egyértelműen azt éreztem, hogy kislányom lesz. Álmomban egyszer kislányruhát is láttam és virágesőt, nagyon szép volt! Tutira mentünk, hogy kislány lesz. A 19. héten a dokinő felkiáltott, hogy "Fiú!" Ennyit a női megérzésemről.

Természetesen kisfiam született.

2012. jún. 18. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:

nálunk nem volt nagy meglepetés hogy fiú lett, bár nagyoon kíváncsi voltam,

nekem 2 öcsém van, férjemnek 1 öccse van, anyósnak 2 bátyja van, és a család távolabbi tagjai közt is inkább fiúk vannak.

de amikor rá gondoltam, vagy róla álmodoztam, mindig egy kisfiú babát tudtam elképzelni, olyan férjem babás mását az én szeplőimmel, és így lett, 2 éves kora körül elkedtek megjelenni néhány szeplő az orrán :D

a népi hagyományokból sztem a has formája az ami utalhat még, nekem elég későn kezdett nőni a hasam, már tudtam, a nemét,

2012. jún. 18. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok, mi nem akarjuk tudni. De amugy egysser aztmondom kisfiu,egyszer meg h kislany. Nem tudom... Nem érzem :)
2012. jún. 18. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Mivel voltam orvosnál, ahol megnézték a szivverését, ezért ezt is megkérdezném: Kinek mennyi volt a baba szivverése, és milyen nemű lett? Nekem pont 140. :)
2012. jún. 19. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!