Menyire veszélyes a felnőttpelenka viselése 28 hetesen. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A kismanó annyira focizik hogy minden erősebb mozdulatnál bepisilek.Már megbeszéltem a dokival, nem sokat tudok segiteni magamon. Ne kacagjatok ki minden este bepelenkázom magam, amit felveszek olyan mint egy Libero pelus csak nagyobb, pont rám szabták. Nem légátersztő, reggelre nagyon ...nedves... vagyok, lehet-e a babának valami baja ?2012. jún. 16. 23:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan el kellene kezdened az intim tornát! Könyvben is meg lehet kapni.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólohoz!!! Kezd rögtön azzal. hogy pisilés közben abbahagyod a pisit 5 másodpercre, majd újra engeded. Nagyon nehéz, de lassan ráállnak az izmok. A babának nem lesz baja, de a házasságnak nem hiszem hogy használ a felnőttpelenka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!