21 hetes vagyok, kaptam egy doboz Nutrilite kalcium, magnézium tablettát. Bármilyet lehet szedni vagy csak gyógyszertárosat?
Szerintem ez a legjobb amit szedhetsz. De a magneB6-ot akarod kiváltani vele? Mert ha igen nézd meg mennyi magnézium van egy adagban és akkor szedj annak megfelelő mennyiséget. De mivel természetes anyagról van szó akár napi 4-et is ehetsz, de attól függ hogy rágható vagy a sima, mert mindkettőnek más a miligrammja. :)
Én is szedem. Jó egészséget. 32 hetes kismama
Úgy gondolom, ezeket a termékeket teljes nyugalommal szedheted!
A Nutrilite több mint 70 éves cég, melyről a több mint 50 éves Amway cég úgy gondolta, hogy a legjobb, amely a piacon előfordul, ezért felvásárolta. Minden termékük, amely Magyarországon kapható, teljességgel legális, sajnos vannak rendszerek, amelyek ezt nem mondhatják el magukról. Mivel egy kézben tartanak mindent a termeléstől a csomagolásig, íyg garantált a minőség, és minden érdeklődő elmehet gyárlátogatásra, hogy hogy készülnek a termékek, nyílt titok. Sok-sok embert ismerek, aki Nutrilite-on él, 60 fölött is remek bőrben vannak!
Nyáron szörnyen allergiás vagyok (parlagfű), bekapok 2 db Nutrilite kálcium tablettát és 15 percen belül elmúlik a szemviszketésem és a tüsszögőrohamom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!