Mikor indul el az elötej, még terhesség során?
Figyelt kérdés
Én 25 hetes vagyok és már szokott csöpögni ilyen sárgás folyadék. Nem korai még?2009. júl. 4. 19:15
1/5 anonim válasza:
Előfordul.Ez azért pozitív előjel a szoptatáshoz.
2/5 anonim válasza:
Nekem is pont akkor indult meg.Nem korai...ez mindenkinél más,és sajna nem jelent egyenlőre semmit.
35h
3/5 anonim válasza:
Nekem a 20.hét óta van előtejem,de ez sajna nem jelenti azt automatikusan hogy szoptatáshoz is lesz.35+6 hetes km
4/5 anonim válasza:
Igen, ilyenkor mar siman lehet elotej. Az elso terhessegemnel nekem a huszadik heten kezdodott, most varom a masodik babat, most pedig mar a hetedik heten. Gondolom amiatt ilyen koran, hogy nem sok ido telt el szules ota, het honapos a nagyobbik babam.
Es ez nem garancia a szoptatasra sajnos, ez nem ilyen egyszeru: sok elotejem volt, szules utan viszon barmit tettem, anyatejem akkor sem lett, harom hettel szules utan meg az elotej is elapadt, ahogy kezdtek kiurulni a terhes hormonok a szervezetembol.
5/5 anonim válasza:
Én 33 hetes hetes babás vagyok,de eddig nem volt,remélem ez nem befolyásolja a késöbbiekben a sikeres szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!