Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor indul el az elötej, még...

Mikor indul el az elötej, még terhesség során?

Figyelt kérdés
Én 25 hetes vagyok és már szokott csöpögni ilyen sárgás folyadék. Nem korai még?
2009. júl. 4. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Előfordul.Ez azért pozitív előjel a szoptatáshoz.
2009. júl. 4. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont akkor indult meg.Nem korai...ez mindenkinél más,és sajna nem jelent egyenlőre semmit.

35h

2009. júl. 4. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 20.hét óta van előtejem,de ez sajna nem jelenti azt automatikusan hogy szoptatáshoz is lesz.35+6 hetes km
2009. júl. 4. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ilyenkor mar siman lehet elotej. Az elso terhessegemnel nekem a huszadik heten kezdodott, most varom a masodik babat, most pedig mar a hetedik heten. Gondolom amiatt ilyen koran, hogy nem sok ido telt el szules ota, het honapos a nagyobbik babam.

Es ez nem garancia a szoptatasra sajnos, ez nem ilyen egyszeru: sok elotejem volt, szules utan viszon barmit tettem, anyatejem akkor sem lett, harom hettel szules utan meg az elotej is elapadt, ahogy kezdtek kiurulni a terhes hormonok a szervezetembol.

2009. júl. 4. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes hetes babás vagyok,de eddig nem volt,remélem ez nem befolyásolja a késöbbiekben a sikeres szoptatást.
2009. júl. 5. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!