Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok es azt...

Kius kérdése:

11 hetes terhes vagyok es azt szeretnem tudni mivel jon a nyar szabad egy terhes anyukanak furodni jarni? Mar ugy ertem egy medencebe idegen emberekkel stb. mivel nem szeretnek fertozest sem kapni!

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 10:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Előre is bocsánat, hogy belekérdezek.

Ha külső méhszáj van nyitva egy ujjnyira, akkor sem ajánlott pl. a Balatonban fürödni?

2012. jún. 14. 14:39
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

4. válaszoló vagyok, szépen lepontozva. :)

Tudjátok, nem halálos a medencében fürdés, valóban csak úgy 100 kismamából 1-nél okoz gondot. De ha a kérdező lesz az, számít-e majd neki a statisztika? Ha ő lesz az az egy, akinél egy felszálló infekció koraszüléssel vagy vetéléssel végződik, akkor mi van?

Ezt kell átgondolni, és az orvosok körében népszerű kockázat-előny mérlegelést is lehet alkalmazni. Egy nyarat ki lehet bírni strand nélkül annak érdekében, hogy kiküszöböljük ezt a veszélyforrást.

2012. jún. 14. 15:07
 13/16 A kérdező kommentje:
koszonom a hozza szolasokat,en azt hiszem az idei nyaron megleszek a furdes nelkul mivel mar vesztettem el babat most nem szeretnek ujra elvetelni,tenlyeg nem er annyit az egesz:)
2012. jún. 14. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
látom eldöntötted:)de ha megnézed sokan küzdenek ilyenkor a gombás vackokkal stb és én pl akármikor voltam strandon mindig összeszedtem vmit.na ha ez terhesen történik frászt kapunk és jön az önhibáztatás,h elkerülhettem volna.főleg,h neked is volt már vetélésed.de ezt mki maga dönti el,h megy vagy marad:)
2012. jún. 14. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

Második vagyok,

Nekem még soha nem volt semmilyen gombás fertőzésem. Vetélésem sem volt, pedig az előző két terhességemmel is rendszeresen jártam strandra, Balatonra, uszodába.

Sőt mikor faros volt a babám még a 38. héten, külön a doki ajánlotta az uszodát, hogy hátha a vízben még megfordul és igaza lett, pedig akkor január volt :-D és rá 2 hétre 4500 grammos babám született természetes úton :-D

Szerintem mindenki ismeri magát annyira, hogy el tudja dönteni, hogy hajlamos-e fertőzéseket összeszedni vagy sem. Vagy ha nem biztos magában, akkor kérdezze meg az orvosát.

2012. jún. 15. 07:50
 16/16 anonim ***** válasza:
64%

Kedves utolsó!

Szerintem nem kéne ennyire erőltetned hogy fürödjön a kérdező.Ő már eldöntötte,és jól döntött.Te szerencsés vagy,nem lett semmi bajod.De lehet hogy a kérdezőnek meg lenne.Én úgy gondolom,hogy jobb félni mint megijedni.Nekem az hogy megmaradjon a babám többet érne egy strandolásnál.

2012. jún. 15. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!