Ellenanyagos vérvételre éhgyomorra kell menni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 08:03
3/9 anonim válasza:
ellenanyagosra csak akkor kell menni ha neked - az apának meg + a vércsoportja, vagy akkor is ha neked is meg az apának is -? ti hogy vagytok? nekem - a vércsoportom, a papáét nem tudjuk, azt megnézik majd vagy nektek hogy volt?
11 hkm
4/9 anonim válasza:
Ellenanyagszűrést mindenképpen csinálnak azt hiszem kétszer is a terhesség során(először a legelső vérvételnél, aztán majd a 24-25.héten). Mindkettőnknek Rh+ a vércsoportja, egyszer már mégis volt ellenanyag szűrésem.
18 hkm
6/9 anonim válasza:
Nincs mit! :D
Bocsi kedves kérdező, hogy nem a te kérdésedre válaszoltam!
4es vagyok. :)
7/9 Atroposz válasza:
Szerintem minden vérvételre éhgyomorral kell menni.
8/9 anonim válasza:
Atroposz nem jól tudod!Semmi köze a vércsoportnak az éhgyomorhoz...(laboráns vagyok)
9/9 anonim válasza:
En 0rh+ vagyok apa arh nemtudom majd megnezem a konyvbe. Viszont pozitiv lett az ellenagyagom most is es a kslanyomnal is. Kovetkezmenye annyi volt hogy minden trimeszterbe, sot kb 2 havonta vettek ellenagyagszurest....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!