Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Függőségi viszony? Mennyire...

Függőségi viszony? Mennyire hasznos a gyakorikerdesek.hu?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül, hogy nagyon jónak tartom és kiélhetem segítő szándékomat, azt vettem észre, hogy egyre jobban szenvedek emiatt.

Ugyanis olvasom, hogy terhesség ideje alatt mi mindennek kellene lennie, ami nálam nincs, akkor biztos baj van... gondolván.

A teherbeesés linkről átkerültem ide, ahol már annyira letargiába estem, saját szerencsétlenségemen kívül olvasott balsors történetektől és rossz tapasztalatokról.

Itt pedig mindig azt figyelem önkéntelenül is, hogy kinél hogy zajlik a terhesség.

Azt hiszem abba kellene hagynom az olvasgatást, mert már rémálom...

Nekem miért nincs pld. sok váladékom, miért nincsenek nagy tüneteim stb. Állandó kérdéseket tehetnék fel.

Szörnyűvé teszem a várandósság idejét, pedig még nagyon az elején vagyok.

Hogy kontrolláljátok?

2009. júl. 4. 13:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tesz jót, ne olvasgasd.

Én mindent innen tanultam meg magamról, a terheségről, a szülésről, babákról, amit tudok.

A szülész azt mondta, hogy le a kalappal, nem látott még ilyen felkészült kismamát, mint én.

Én minden nap felnézek ide, kérdezek is, válaszolok is. Sokat tanulok most is, és sokaknak tudtam már segíteni is.

Amúgy meg ki hogy áll hozzá...

Vannak itt is rosszakaró emberek, és segítőkészek is.

2009. júl. 4. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!