Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki a 36. héten...

Van olyan aki a 36. héten ment NST-re és onnan már a szülőszobára vitték? én ma megyek NST-re! 36 hkm

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, de mit szeretnél tudni?

Itt szerintem egyikünk se jós...

Én meg holnap megyek NST-re (4. alkalom már) és 39 hetes vagyok.

2012. jún. 13. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 40+1 hetesen mentem nst-re, ahol semmi különös nem történt. Aztán az orvos megvizsgált és mondta, hogy találkozunk a szülőszobán. 2 ujjnyi volt a méhszáj. A doki felrohant intézni a szobát és futtában odaszólt a férjemnek aki nem hitt a fülének. Semmi jel nem mutatott arra, hogy aznap baba lesz. :)
2012. jún. 13. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden NST alkalmával a kórházi pakkom is az autóban van.
2012. jún. 13. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre megmondani, mert bármi lehet, ami alapján jobbnak látják, hogy maradj megfigyelésen vagy irány a szülőszoba. Nekem a cuccom össze van pakolva, de nem viszem magammal, taxival megyek, mert már utálok pocakkal vezetni, 2 buszjegy árából ott vagyok, mert közel van. Hazafelé pedig séta, ha nem engednek ki, a párom majd behozza a cuccokat. Ma volt a 2. nst, minden rendben volt.
2012. jún. 13. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 37+3 hetes voltam-pakk a kocsiban-amikor NST-re mentünk a férjemmel.Amikor megvizsgált a szülésznőm mondta,hogy akkor talán hozzuk fel a cuccot,mert szülés lesz.2.5 ujjnyira nyitva voltam,a baba feje rögzült,és illeszkedett, a burok feszes.3 órával később már meg is volt a baba...szóval bármi lehet.Igaz,nekem a 2. gyerkőcöm volt,az elsőt 40+5 hétre szültem.Ám sose lehet tudni!Könnyű gyors szülést.25hkm
2012. jún. 13. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk anyukám járt így a húgommal, de ő már több mint 40 hetes volt, azt hiszem 2 héttel hordta túl. NST-re ment és közölték hogy hát akkor szülünk. :-)

Az egyik ismerősöm is így járt, pár hete mesélte, szintén NST, szülésznő vizsgálta, kérdezte tőle hogy nem érez semmit? Mondta hogy nem. " De biztos nem érez semmit?" "Nem." A szülésznő mondta hogy akkor hívja a doktor urat. Szegény ismerősöm már megijedt azt hitte nagy baj van. Rendesen beparáztatták. Jött a doki, lejátszódott ugyanez a párbeszéd majd közölte hogy ma szülni fogunk. Ismerős nagyon megijedt hogy ő ma biztos nem fog szülni, nincs felkészülve. (Nem volt még 40 hetes) A doki pedig mondta hogy akkor választhat mert olyan fájásai vannak amik összefogják nyomni a babát és megfullad. Hát szültek. :-) Azóta van egy egészséges 2 éves kisfia.

2012. jún. 13. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk így volt. 35 hetet betöltöttem, mikor NST-n, ahol amúgy minden rendben volt, adtak egy poharat pisilni, mert a vérnyomásom az eget verdeste. A pisiből kitúrósodott a fehérje. Mivel fel is voltam vizesedve, több mint vsz. volt, hogy toxémiás vagyok. Megvizsált a doki, aztán közölte, hogy a terhességet be kell fejezni. Még volt egy utolsó UH, aztán vittek a szülőszobára. Szerencsére az orvosom és a férjem is rendkívül gyorsan ott voltak, és 1-2 órán belül megvolt a császár is. Egészséges ikreink lettek, összesen egy hónapig voltunk utána kórházban.

Remélem, minden rendben lesz veled, kedves Kérdező, biztos okkal tetted fel a kérdést. Jó egészséget kívánok!

2012. jún. 13. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

barátnőm is úgy járt mint az utolsó válaszoló, toxémia gyanú miatt a 36. heti NST után egyből tolták a műtőbe

szóval ne akard hogy ott fogjanak, az általában jót nem jelent

2012. jún. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!