Házasélettel kapcsolatban kínos kérdés?
eleinte nem lehettünk együtt hematóma miatt.Én totál parázós vagyok ilyen téren, szóval tegnap csak óvatosan voltunk együtt jóformán először,lassan 13 hetes vagyok.Férjem csak az ujjával jött belém picit,nem fájt, meg figyelünk a higiéniára,előtte jól kezet mosott,de én azóta azon agyalok, hogy ugye nem gáz-e, hogy nem okozhat valami fertőzést, hogy az ujjával csináltuk, hogy nem nyílhat-e a méhszáj stb...
az a baj, ha rajtam múlna nem jelentene gondot, hogy végig a terhesség alatt ne csináljuk, na de ugye ez nem lehetséges:)
Túlaggódom?Mások is szokták így csinálni?
És bocsánat, hogy ilyet kérdeztem,remélem nem kínos senkinek...
èn az elsönél vérezgettem, ezért nem voltunk együtt, aztán nagyrészt orálisan kézzel, de én nem engedtem a behatolást, pont ahogy írod féltem...
Most a másodiknál habár semmi bajom nincsen, de az elején rengeteget csináltuk rendesen. Nem lesz bajod, ha kívánod rendesen is csinálhatjátok, habár férjednek biztos nehezebb lesz hogy ne olan mélyen, ne olyan gyorsan, ne így stb.... páromnak ezzel volt baja.
Szia!
Pont olyan cipőben vagyok mint Te, na jó, azt leszámítva hogy nekünk engedett volt a szex, egész végig. Viszont se én se a párom nem kívánjuk annyira. Ezért 2-3 hónapja már nem is szexelünk. Viszont a múltkor úgy csináltuk ahogy ti is (részben). :-) Én is aggódtam, kényelmetlen volt, rettegtem hogy mozogni fog-e utána meg hasonlók. Magyarán extrán túlparáztam. :-) De ne aggódj, ahogy írták nagyon jól kivagyunk mi találva, semmi gond nem lesz.
Boldog babavárást!
31 hkm
köszönöm a válaszokat.Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy nem volt-e gáz,mármint nem nagyobb e a fertőzés kockázata mint a "hagyományos" együttlétnek.
De ezek a válaszok is nagyon hasznosak voltak, hiszen eddig azt hittem csak mi vagyunk akik ilyen óvatosak és alig csinálják, de jó tudni, hogy sokan mások vannak hasonló cipőben és boldogan élnek mint mi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!