Tudnátok orvost javasolni Zalaegerszegen?
Szia! Én Dr Kovács Lajos doktort tudom neked ajánlani, ő a legjobb!!! Kislányomat nála szültem, most is hozzá járok. 3000Ft!!!! a terhesgondozás UH képpel együtt!!! Azt hiszem nála kevesebbet senki nem kér. És NAGYON profi, nagyon alapos, az összes vizsgálatnál csinál UH-ot is és tök alaposan átnézi a babát. Én egyszerűen imádom! Sajnos úgy néz ki, csak okt.31-ig dolgozik már csak, én nov. 17-re vagyok kiírva, de továbbra is hozzá járok, mert évek óta ez van, hogy nyugdíjba megy, de annyira jó orvos, hogy végül mindig meggyőzik, hogy maradjon még! Lányomnál is úgy volt, hogy lehet addigra már nem lesz, mire szülök, de maradt. :) Tiszta szívből ajánlom!92/460-225 ezen a számon lehet elérni időpontért, de csak kedden és csütörtökön és csak 20:30 - 21h között hívd!!! Nehéz elérni, folyamatosan kell próbálni,mert rengetegen járnak hozzá, de megéri kitartónak lenni! :) Boldog babavárást! :)
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!