Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok orvost javasolni...

Tudnátok orvost javasolni Zalaegerszegen?

Figyelt kérdés
13 hetes vagyok,sajnos még probaidős vagyok a munkahelyemen,ezért nem igen tudok szabikat kérni.Olyan dr.-t tudnátok-e ajánlani,akinek van magán rendelője,de majd később járhatok hozzá a kórházba szakrendelőbe is?Ne legyen pénzéhes,és az sem baj,ha van ultrahangja is.Ja,és normális legyen!Köszi!
2012. jún. 12. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Dr.Vörös Zétánál szültem kétszer. Pénteken 17-19.00 óráig van magánrendelése, 5.000,- forint a terhesgondozás. Sajnos nem ultrahangoz, arra a kórházba kellett mindig mennem.
2012. jún. 12. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jún. 12. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én Dr Kovács Lajos doktort tudom neked ajánlani, ő a legjobb!!! Kislányomat nála szültem, most is hozzá járok. 3000Ft!!!! a terhesgondozás UH képpel együtt!!! Azt hiszem nála kevesebbet senki nem kér. És NAGYON profi, nagyon alapos, az összes vizsgálatnál csinál UH-ot is és tök alaposan átnézi a babát. Én egyszerűen imádom! Sajnos úgy néz ki, csak okt.31-ig dolgozik már csak, én nov. 17-re vagyok kiírva, de továbbra is hozzá járok, mert évek óta ez van, hogy nyugdíjba megy, de annyira jó orvos, hogy végül mindig meggyőzik, hogy maradjon még! Lányomnál is úgy volt, hogy lehet addigra már nem lesz, mire szülök, de maradt. :) Tiszta szívből ajánlom!92/460-225 ezen a számon lehet elérni időpontért, de csak kedden és csütörtökön és csak 20:30 - 21h között hívd!!! Nehéz elérni, folyamatosan kell próbálni,mert rengetegen járnak hozzá, de megéri kitartónak lenni! :) Boldog babavárást! :)

17 hkm

2012. jún. 12. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a Dr. úr már nem vállal el,mert oktoberig praktizál,és én decemberben szülök.Viszont nagyon nagyon rendes,emberséges!Őt választottam volna!!!Viszont az ulltrahangon elfelejtettem képet kérni a kórházban,és mondta,hogy azt szívesen megcsinálja.Szóval voltam nála ultrahangon,mindent elmagyarázott,és két képet is kaptam!Ami a leghihetetlenebb,hogy nem kért érte pénzt!!!Ilyen még van a mai világban!!!
2012. jún. 15. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, én mondtam! :) Nagyon rendes! Én is nov 17-re vagyok kiírva, így elvileg nem szülhetek nála, de én még reménykedem, mert 2 éve a kislányomnál is ez volt, mégis maradt tovább, így még bízom a csodában. :) Nem tudok mást elképzelni, annyira profi!
2012. jún. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!