Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordult valakivel már,...

Előfordult valakivel már, hogy 19-20 hetesen esetleg megtréfálta a doki, hogy kislánya lesz, és mégsem? Szoktak esetleg ezzel viccelni a dokik? Vagy később kiderült, hogy mégis kisfiú?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, és elméletileg Ő lesz a harmadik kislányunk. Félreértés ne essék, nagyon várom Őt, csak teljesen kizártam a kislány lehetőségét, a fiú nevünkbe is teljesen beleszerettem. Kicsit nehezen dolgozom fel, hogy nem fiú. Tévedhetett a doki? Olyan furcsán mondta. Kérdeztem tőle, hogy lehet-e látni, de akkor már rég kikapcsolta az ultrahangot, és vagy 20 másodpercig vártam a válaszra, végül közölte, hogy rossz híre van. Én rákérdeztem, hogy kislány? Ő erre mondta, hogy "kislány". Közvetlen doki, de nem hiszem, hogy ezzel szórakozna bárki.
2012. jún. 11. 22:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a kommenteket :) Jó olvasni a kis történeteket, szinte biztos vagyok, hogy fiú a babám:)
2012. jún. 12. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Szinte biztos vagyok, hogy mire aktuális lesz, elfelejtem megkérdezni, de légyszi, ne felejtsd el: írd majd meg nekünk, hogy végül bejött-e a megérzésed!!!:) Köszi!
2012. jún. 12. 18:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp visszalátogatunk :) Ha hamarabb nem lesz más az eredmény, akkor tudjátok, hogy október második fele környékén szülök, nov. 3-ra vagyok kiírva :)
2012. jún. 12. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Hiába nem ismerlek, de annyira kíváncsi vagyok:) Köszi, és addig is jó babavárást!
2012. jún. 12. 19:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Visszajöttünk :) Kislányom lett, nem viccelt a doki, és bizony ég és föld lehet két terhesség, azonos nemű babáknál. Úgyhogy három Hercegnő Anyukája vagyok :)Október 27-én 1 óra 50 perc alatt megszületett Panka Erika kislányom, 47 centivel, és 3560 grammal.
2012. nov. 10. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!