Lehet valami rendellenessége a a babának, ha néha iszom egy pohár sört?
Szia, en 36 hetes vagyok, es kb. harom honapja ugy rakaptam a sörre, hogy napi egy üveggel megiszom. Igaz, en alkoholmentes Radlert iszom, jo hidegen... :) Megkerdeztem a dokimat, azt mondta nyugodtan ihatom. Sot, ö meg bort, pezsgöt is javasolt, mondvan, hogy a kellemes közerzet javitasaert megengedheti maganak egy kismama is.
Ugyhogy a magam reszeröl a Radlerre szavazok, es a tejkepzödest is ettöl varom! :)
Esetleg te is probaljal ki alk.menteset, szerintem az is izleni fog majd neked. :) Szia O. : )
Tuti hogy nem, sőt néha még ajánlanak is alkoholt, persze csak nagy mértékkel, görcsoldó hatása van.
Úgyhogy ne aggódj, van amikor a férjeméből iszok egy két kotyot én is.De nem többet.
Pocakosok!Kedves egészségetekre!Ugy megnéznélek benneteket együtt sörözés közben
"két hordo és a kézben két korso"
Bocs nem szemétkedni akartam veletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!