Hányadik héttől kell naponta járni CTG-re ill. NST-re?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok és heti 1x kell mennem UH-ra és CTG-re.
Jövőhéttől heti 2x.Más is ilyen gyakran megy?
2009. júl. 3. 16:41
1/4 anonim válasza:
Nekem a 35. héttől kellett NST-re menni, heti 1x. Mondjuk csak a 37. hétig, mert akkor rossz szívhang miatt kivették a picit. Naponta szerintem csak túlhordáskor kell, de nem biztos. UH-on a 36. héten voltam utoljára, ha nem vették volna ki, akkor sem kellett volna többet menni.
3 hónapos picilány anyukája
2/4 anonim válasza:
ÉN mindkét lányom túlhordtam(41.hétre születtek)Nekem az útolsó 2 hétben heti 3 alkalommal kelett menem.DE szerintem ez attol függ,hogy ki mennyire van nyitva,és mennyire mozog a magzat.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére még teljesen zárt vagyok és a babóca is mocorog rendesen.
2009. júl. 3. 17:02
4/4 anonim válasza:
Nem is hallottam ilyet, hogy hetente.... minek?
Én 36. héttől hetente jártam NSTra, akkor volt az utolsó uhom, tulhordás esetén, tehát betöltött 40. héttől 2 naponta kellett menni NSTre és magzatvíznézésre.
Szerintem ennyi uh baromira nem egészséges!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!