Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességed alatt mennyi...

Terhességed alatt mennyi Magne B6-t szedtél? Hányadik héttől és mennyit naponta?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semennyit. Se orvos, se védőnő nem mondta, hogy kéne szednem, csak magzatvitamint szedtem az első három hónapban, addig mondták, hogy kell, három hónap után meg azt, hogy már hagyjam abba.
2011. jún. 20. 21:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Aha. Szerencsés vagy, ezek szerint nem voltak keményedéseid idejekorán.
2011. jún. 20. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Semennyit és nekem sem mondták, hogy szedni kellene.

14 hétig Elevit-et, majd a terhesség végéig Hipp Natal italt.

2011. jún. 20. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Első terhességem alatt semennyit.

Második alatt: ikerterhes voltam, félidőtől görcsoldót írt a doki, megelőzésnek, nehogy görcsöljek. Előtte nem görcsöltem, na de mikor elkezdtem szedni, olyan gyomor és bélgörcseim voltak, hogy 3 nap kellett hogy helyrejöjjek. Nem szedtem többet. MagneB6ot szedtem, de nem keményedtem, azt is csak a megelőzés miatt, attól nem volt bajom.

2011. jún. 20. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Jaaa, hogy ez arra kell? Na ezt sosem tudtam, nem is értettem, hogy nekem miért nem mondták, hogy szedjem, amikor sokan szedték. De így már értem.
2011. jún. 20. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:

8hetesen kellett kezdenem a szedését,mert már akkor keményedtem.Sajnos fenn állt a vetélés.A terhesség előrehaladtával egyre többet kellett szednem.35hetesen már napi 9 szemet,de emellett is beutaltak infúziós visszatartásra,mert a sok keményedés miatt kinyílt a méhszáj.Szerencsére a 38.hétig húztuk,és ekkor született meg 2950grammal,53centivel a kisfiam.

Remélem nálad is minden rendben lesz, nem leszel veszélyeztetett kismama,mint én.

Boldog babavárást kívánok!

2011. jún. 20. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Én Béres mg-t szedtem a 34. hétig, akkor kaptam infúzióban m-t majd mg citricit kellett szednem a szülésig.
2011. jún. 20. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Elso terhesseg alatt semennyit, mert csak a vegen voltak kemenyedeseim.

A masodik terhesseg alatt viszont a 10. hettol kellett, mert kemenyedett sokat a mehem es rovidulni/nyilni kezdett a mehszaj.

De magneB6-ot nem szedtem, a doki azt mondta, hogy azzal semmire sem megyunk, mert olyan mennyiseget kellene belole bevenni, hogy nem gyoznem kifizetni.

Magnerot tablettat szedtem, az csak siman magnezium (b6 volt a magzatvedoben). 500 mg-os es 4-et kellett szedni atlag napokon, jobb napokon 2-3 eleg volt, rosszabbakon 5 is kellett. A 38. hetig szedtem, ra par napra 1333-as lett a mehszajam, ugy beindult ismet a kemenyedes, szoval bennem csak a magnerot tartotta a gyereket. :-)

2011. jún. 20. 23:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én végig szedtem magnéziumot,mert állandóan keményedett a pocakom,és gyakran volt lábgörcsöm.

Azt hiszem napi 2 szemet szedtem az orvos által felírt Magnerot-ból.

2011. jún. 21. 08:01
 10/11 Disi ***** válasza:

Szia!

Én csak a 36. héttől kezdve szedtem, mert az első CTG-n jóslóim voltak. Mondjuk az nagyon durva volt, mert 10-15 percenként bekeményedett a hasam. Nekem előtte ilyen csak ritkán volt, ekkor viszont azt mondták, hogy szedjem és feküdjek. Mondjuk azt ismondták, hogy egy hetem sincs hátra, most töltöttem a 39. hetet :-))) Mondjuk a Magne B6 nekem már másnapra segített, úgyhogy tényleg hasznos volt. Viszont most már nem szedhetem, mert ugye természetes görcsoldó, és elnyomná a fájásokat, ha jönnek. Pedig most lenne rá szükségem igazán, úgy be szokott keményedni a hasam, az eddigi piskóta volt ehhez képest... Én naponta 2*2 szemet szedtem.

2011. jún. 21. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!