Terhességed alatt mennyi Magne B6-t szedtél? Hányadik héttől és mennyit naponta?
Semennyit és nekem sem mondták, hogy szedni kellene.
14 hétig Elevit-et, majd a terhesség végéig Hipp Natal italt.
Első terhességem alatt semennyit.
Második alatt: ikerterhes voltam, félidőtől görcsoldót írt a doki, megelőzésnek, nehogy görcsöljek. Előtte nem görcsöltem, na de mikor elkezdtem szedni, olyan gyomor és bélgörcseim voltak, hogy 3 nap kellett hogy helyrejöjjek. Nem szedtem többet. MagneB6ot szedtem, de nem keményedtem, azt is csak a megelőzés miatt, attól nem volt bajom.
8hetesen kellett kezdenem a szedését,mert már akkor keményedtem.Sajnos fenn állt a vetélés.A terhesség előrehaladtával egyre többet kellett szednem.35hetesen már napi 9 szemet,de emellett is beutaltak infúziós visszatartásra,mert a sok keményedés miatt kinyílt a méhszáj.Szerencsére a 38.hétig húztuk,és ekkor született meg 2950grammal,53centivel a kisfiam.
Remélem nálad is minden rendben lesz, nem leszel veszélyeztetett kismama,mint én.
Boldog babavárást kívánok!
Elso terhesseg alatt semennyit, mert csak a vegen voltak kemenyedeseim.
A masodik terhesseg alatt viszont a 10. hettol kellett, mert kemenyedett sokat a mehem es rovidulni/nyilni kezdett a mehszaj.
De magneB6-ot nem szedtem, a doki azt mondta, hogy azzal semmire sem megyunk, mert olyan mennyiseget kellene belole bevenni, hogy nem gyoznem kifizetni.
Magnerot tablettat szedtem, az csak siman magnezium (b6 volt a magzatvedoben). 500 mg-os es 4-et kellett szedni atlag napokon, jobb napokon 2-3 eleg volt, rosszabbakon 5 is kellett. A 38. hetig szedtem, ra par napra 1333-as lett a mehszajam, ugy beindult ismet a kemenyedes, szoval bennem csak a magnerot tartotta a gyereket. :-)
Szia!
Én végig szedtem magnéziumot,mert állandóan keményedett a pocakom,és gyakran volt lábgörcsöm.
Azt hiszem napi 2 szemet szedtem az orvos által felírt Magnerot-ból.
Szia!
Én csak a 36. héttől kezdve szedtem, mert az első CTG-n jóslóim voltak. Mondjuk az nagyon durva volt, mert 10-15 percenként bekeményedett a hasam. Nekem előtte ilyen csak ritkán volt, ekkor viszont azt mondták, hogy szedjem és feküdjek. Mondjuk azt ismondták, hogy egy hetem sincs hátra, most töltöttem a 39. hetet :-))) Mondjuk a Magne B6 nekem már másnapra segített, úgyhogy tényleg hasznos volt. Viszont most már nem szedhetem, mert ugye természetes görcsoldó, és elnyomná a fájásokat, ha jönnek. Pedig most lenne rá szükségem igazán, úgy be szokott keményedni a hasam, az eddigi piskóta volt ehhez képest... Én naponta 2*2 szemet szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!