Kismamák láttátok már a Várandósok-Az a bizonyos 9 hónap című vígjátékot?
Figyelt kérdés
Moziban néztétek? Nem volt kényelmetelen az izgő mozgó pocakkal?2012. jún. 10. 16:36
2/11 anonim válasza:
Én nem hallottam még róla most adják a mozikban?
3/11 anonim válasza:
Igen, most megy a moziban, jennifer Lopez, Cameron Diaz főszereplésével :)
4/11 A kérdező kommentje:
hány hetes kismamaként néztétek? én 30 hetes vagyok. A nagyon hangos koncerten is jól bírta a baba a pocakban, nem nagyon feszengett, akkor a mozi is simán belefér ? :)
2012. jún. 10. 17:02
5/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Mi még csak 23hetesek vagyunk, de nekem nem jelentett problémát :)
6/11 anonim válasza:
Én is nagyon szívesen megnézném, de pár hete, mikor moziban voltunk nagyon rúg-kapált a picim, valószínűleg hangos volt neki, így nem hiszem, hogy bevállalom.
7/11 anonim válasza:
Én 29 hetes vagyok de én várok 1 hetet és letöltöm valahonnan :) Nem bírnék ki egy mozifilmet pisilés nélkül :)
8/11 anonim válasza:
32. hetes vagyok, és jövő héten megyek megnézni:)
9/11 anonim válasza:
30 hetesen láttam, és nagyon jó volt. Moziban voltunk, és nem volt kényelmetlen, inkább furcsa, hogy egy olyan filmet nézek, amiben az én helyzetem szerepel. :)
10/11 anonim válasza:
tuti megnézem, nagyon tetszett a bemutatója
35 hetesek vagyunk, úgyhogy sztem én is várok a letölthető verzióra, mert képtelen vagyok végigülni egy filmet pisilés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!