Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik 100kg körül kezdték a...

Akik 100kg körül kezdték a terhességet, mennyit szedtek fel a végére és mennyi ment le szülés után?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
97 kg-mal estem teherbe, 99 kg voltam szüléskor. Aztán ez gyarapodott, mert tavaly mikor 2 éves volt a lányom már 106 kg voltam. AZtán észbe kaptam és több mint 1 év alatt sikerült leadnom 36 kg-ot :)
2012. jún. 10. 12:18
 2/5 A kérdező kommentje:
én is 97kgmal estem teherbe, de nekem nem lesz olyan szerencsém, hogy 99kgmal menjek szülni, már most 108 vagyok, de remélem több már nem jön fel :) 36hkm
2012. jún. 10. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Az azért akkor nem olyan sok :) Sajna nálam sem szerencse volt, hanem több kiló lement a 30. hétig, mert én végig hánytam. AMikor abba maradt a hányás, akkor szedtem fel a maradékot.
2012. jún. 10. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

175cm vagyok. 101 kiló voltam az első védönős mérésnél. (7ik héten) . Aztán minden hónapban fokozatosan mentek le a kilók.

Most 23hetes vagyok és 95kiló. 1hónapja tartom ezt a súlyt. Én is kíváncsi vagyok mikor indul meg a hízás, és mennyi lesz. Remélem nem sok, már csak egészségügyi szempontból is. De igyekszem is odafigyelni.

Érdekes mióta terhes vagyok meg tudom állni, hogy ne vegyek csokit, fagyit vagy chipset magamnak itthonra. Fagyit is maximum heti 1x eszem. Inkább a gyümölcsöket részesítem előnyben, de azokat minden mennyiségben :)

2012. jún. 10. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Helló!Én 98 kg-val kezdtem a második terhességemet.Nagyon az elején vagyok csak bízni tudok,hogy nem hízok 20 kilót.12hetes kismami
2012. jún. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!