Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még nem tudom, dobog-e kicsi...

Még nem tudom, dobog-e kicsi szíve. De ha émelygek, hányingerem van, az jó jel ugye? Fejlődik a picúr?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Hány hetes vagy? Egyébként azoknál is megmarad egy darabig akiknél ez nincs meg! Szóval nem egyértelmű jel, hogy egészséges!
2012. jún. 10. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem kell rosszra gondolni, csak pozitívan! Persze, hogy él, és fejlődik, minden rendben vele. És neked is így kell gondolni! :)

Gratulálok, a legszebb, amit egy nő átélhet, a várandósság, és az anyaság! :-)

24/N és egy 3 hetes pici fiú anyukája :)

2012. jún. 10. 09:39
 3/8 A kérdező kommentje:

7hetes.

Köszönöm! :) Én is bízom benne,hogy minden rendben van,mert már nagyon várjuk!

2012. jún. 10. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
első vagyok! nekem 7 hetesen még csak petezsákot láttak, gondolhatod milyen ideg voltam! kiderült hogy két héttel később fogant! 21 hkm!
2012. jún. 10. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem sem látták az elsőt még ilyenkor. Csak sejteni lehetett, hogy talán egy baba van ott, de kétséges volt, hogy megmaradt-e, mert nem volt még látható a szívdobogása!

1hét után visszamentem és már jól kivehető volt a pici szíve. Igaz, ez a babám itthagyott minket 12hetesen :(, de ez nem függött össze ezzel.

Most megint babát várok. 5hetes, de nem merek még dokihoz menni, nehogy megint semmit ne lássunk még.

2012. jún. 10. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
én 6+2 vagyok a hétvége felé készülök uh-ra szerintem már kell lennie szívhangnak, mert a tesztem már menzi kimaradása után 1 nappal + lett, tehát sokat nem csúszhatott el a foganás. amúgy nekem a gyakori pisilésen kívül semmi tünetem nincs. viszont nagyon aggaszt, hogy a bal oldalamon eléggé gyakran fáj a hasam, remélem a baba ott van ahol lennie kell és nem lesz méhen kívüli...
2012. jún. 10. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Múltkor a 9 hónap című műsorban,Czeizel doktor azt mondta,hogy áldás a kismamáknak az émelygés és a hányás!Ekkor szinte 100% hogy egészséges a baba,mert "küzd" az anyukájával,mert ugye mégiscsak idegen test a szervezetünkben!Jó egészséget,szép babavárast és boldog életet kívánok Nektek!:)
2012. jún. 11. 00:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez szép volt,köszönöm! :)
2012. jún. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!