Kezdek megijedni. Normális ez a haskeményedés?
Eddig csak olvastam itt a haskeményedésről, de szerencsére nem tudtam, milyen lehet. Igaz, még tudom, korai lenne. 21 hetes vagyok, és ma már reggel fura érzéssel keltem a hasamnál. Aztán úgy begörcsölt a vádlim, hogy még most este is alig bírok rálépni. Vettem reggel magnézium pezsgőtablettát, gondoltam, esetleg ez a fura érzés a hasamban meg a lábgörcs összefügg, lehet, hogy ez a haskeményedés. A fura az a dologban, hogy egész nap időközönként érzem, most már konkrétan érzem, hogy kemény is lesz a méhem. Még most is sokszor nagyon elkezd fájni. Nem korai ez még? Ráadásul normális, hogy egész nap fáj? Szerintetek menjek reggel megnézetni, félek, nehogy valami bajt jelezzen. Ja, és lehet, hogy attól, hogy tegnap nagyon felidegesítettem magam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszaitokat. Szerencsére reggelre elmúlt, de úgy is megyek a dokihoz, megnézetem.
Nektek is jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!