13 hetes vagyok és sajnos nem találom a babám szívhangját!
Lehet,azért mert mellső fali méhlepényem van?Mikor hallhatom leghamarabb?
2012. jún. 8. 11:37
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a lepény miatt van.Szerintem nem kell aggódnod, nekem hátsó fali van mégis több perc mire megtalálom...meg szerintem nem is szereti, mert mindig tovább áll..elficánkol.Ne hagyd, hogy a megnyugtatás helyett aggódást ébresszen benned.Tudom, hogy a 12 hetes Uh után baromi sokára jön a következő,de mi elmentünk a 16.héten egy 4d-re és láttuk, hogy jól van.Én is aggódtam, mert nem tudtam róla semmit.:D
17 hetes kismama
2012. jún. 8. 12:10
2/10 anonim válasza:
Nekem is mellső falon van a lepény. 14hetesen hallottam először. Teljesen lent a szeméremcsontnál. Elsőre nehezen találtam meg,de utána már szinte mindig megvolt gyorsan. Persze volt hogy elbújt,de akkor is meglett csak kicsit tovább kellett keresni.
Szerintem Neked is kicsit várni kell még és pár nap múlva már biztos meglesz.
JA és nekem az a zselé,ami hozzá volt nem sokat ért,vettem babaolajat és azzal használtam.
29hkm
2012. jún. 8. 12:41
3/10 anonim válasza:
Az Angelsounds jó minőségű, de kár olyannak megvennie, aki nem tapasztalt ilyesmiben, mert csak idegesítitek magatokat. Én a 12. hét előtt is megtaláltam vele mindhárom baba szívhangját, de aki sose csinálta, annak nem egyszerű. Egyébként a babák nem annyira vannak odáig érte, így el is forognak. Ultrahangos alapon működik, amit nem szeretnek a babókák.
2012. jún. 8. 12:58
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Várok még!
2012. jún. 8. 15:13
5/10 anonim válasza:
Nekem csak jó tapasztalatom van vele. Már a lányomnál is használtam, volt 4 vetélésem, így nagy könnyebbség volt, hogy már a 11-ik héten megtaláltam a szívhangot. Akkor hátsó fali volt a lepényem. Most mellső fali, de ugyanúgy a 11-ik héten meghallottam, igaz, nagyon halkan. Próbáld nagyon lent, nekem a lányom mindig a jobb oldalba, most a pici a bal oldalba "bújik" el.
2012. jún. 8. 17:18
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor majd megpróbálom!Még egy kérdés:Tudja esetleg valaki,hogy hogy lehet felvenni arra cd-re,amit kaptam a szívhangot,mert hát nem számítógépbe való,vagy egyáltalán a laptopra rácsatlakoztatni,hogy hangosabban halljam,mert hiába adtak csatlakoztató dugót a számítógéphez nem jó.Mire lehet akkor felvenni?
2012. jún. 8. 17:25
7/10 anonim válasza:
Szia! Én 11 hetes voltam mikor vérzés miatt kórházba kerültem, utána vett a párom egy ilyen kütyüt. Nem mondom hogy könnyű volt megtalálni először a bébit,sőt még sokszor most is nehéz (14 hetesen) de lehet vele hallani-pedig nekem is mellső falon tapad a lepény. Én ajánlom, mert 9000 Ft körül van, és totál megnyugtató. Nem szabad kétségbeesni ha nem találod-nekem is volt ilyen, mély levegő kicsit pihentem, aztán megkerestem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!