Fiú vagy a Lány baba látszik jobban/ előbb a sima 2D-s UH-n?
kinek mikor mondták meg a babája nemét?
Igaz,hogy a fiú baba hamarabb kivehető a kukija miatt mit a lány?
Szia! Nekem már a 12. hetesen mondták hogy valószínüleg fiú. Bár akkor még a profi ultrahangos is csak annyit lát, hogy a picike hugycső egyenesen, vagy picit ferdén áll.
A 18 hetes uh-on már látták a kukacot is. Azt mondták, hogy a kukac az ott van és kész, de ha összezárja a lábait a kis zacskócskákat látják alulról, abból még könnyen lehet lány.
Ha biztosat akarsz, azt a 18. hetes uh-on látják legelőbb, és csak ha úgy fekszik, és mutatja magát.
A fiút egyértelműen meg tudják állapítani,ha mutatja magát.
A lányt nehezebb jóval megállapítani.Nekem 16 hetesen mondta azt,hogy inkább rózsaszínben gondolkodjunk.De hozzátette,hogy még ez közel sem biztos,csak mintha...
Aztán 19 hetesen még mindig lány volt,de még mindig nem mondta biztosra,csak 80%-ra,mert a kukac egyértelműen látszik,de egy lánynál más a helyzet.21 hetesen 4D-n,azt mondták lány.
Amolyan 18 hetesen azért meg lehet állapítani.
Nekünk mindkétszer a 16-17. hét tájékán mondták meg.
Egy ismim azt mondta, h neki azt mondta a nődoki, hogy hosszú évek tapasztalata alapján állítja: a fiúkat előbb meg lehet "ismerni", mert "kidugják" az esetek nagy részében amijük van :))
Nekem 15 hetesen és pár naposan mondták, hogy valószínűleg kislány.
Azóta az amnio eredménye ezt megerődítette. :)
27 hkm
Nekem 16+5 volt, amikor 100%-ra mondták, hogy fiú!gondolom már az marad! :D
17hkm
Szia! Nekem a 12. heti uh-n mondták első alkalommal, hogy valószínűleg lány. Sima 2d volt. Utána 14+3-nál voltunk 4d-n, ahol 100%-ra mondta a hölgy, hogy lány, de akkor is csak 2d-ben látszott.
29+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!