Két vagy több gyermekes anyukák. Második babánál kevesebb kiló jött fel rátok?
Figyelt kérdés
Első babánál 27kg-ot híztam.Kisfiam nagyon aktív, bízom benne, hogy több lesz a mozgás, így kevesebbet szedek fel.2009. júl. 2. 14:05
1/6 anonim válasza:
Én többet híztam a 2.-nál,mondjuk a súlya is nagyobb volt.Szerintem ez is egyénenként változó.
2/6 anonim válasza:
Az elsőnél eleve 5 kg plusz volt rajtam,és még +17 kilót híztam(170 centi vok,68 kilóval kezdtem és 85-el mentem szülni).A 2 babámnál a súlyomnál voltam,és kb.11.5 kilót híztam(62.4 kilóval kezdtem,és 73-74 kilót mértek szülés előtt)
3/6 anonim válasza:
Fiammal 23 kg-ot híztam,lányommal 11-et.2.terhességnél nagyon rosszul voltam az 5.hónapig!Ja és ne egyél fehér kenyeret!Az tuti,hogy kevesebb lesz a felszedett kg!Nekem bejött.Most 13 hetes vagyok,elég rosszul vagyok.Nem tudom mennyi lesz a vége de max.15-ig akarok elmenni!Amúgy imádok enni,súlyfeleslegem nincs.
4/6 anonim válasza:
Elsonel nyolc kilot hiztam ,masodiknal(most)negyet.De a masodiknal koveren kezdtem...ugyhogy a dokim koplalasra itelt.
5/6 anonim válasza:
Az elsőnél 7 kilót híztam,a másodikkal 20hetes vagyok,most tartok 6-nál...Gyanítom ez most több lesz.Amúgy mindkettő fiú, mindkettővel ugyanannyival kezdtem a terhességet.Nem tudom, mi lehet a magyarázata.
6/6 anonim válasza:
Én már most az első hetekben sokat hízok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!