1/7 anonim válasza:
Ez változó!Van akinek már 12. hét körül,de van akinek egész a 20. hét körül.alkatfüggő a dolog!Mért?
2/7 anonim válasza:
Nekem 20. hét környékén látszódott már valami. :)
3/7 anonim válasza:
Aki tudta, hogy babát várok, az olyan 18-20 hetesen észrevette rajtam, de nekem sokára kezdett nőni a pocakom, kb. 23 hetesen lett már nagyjából mások számára is látható.
4/7 anonim válasza:
Nekem 9 hetesen már látszódott egyértelműen.
5/7 anonim válasza:
én olyan büszkén mutogattam, már az elejétől igyekeztem kihangsúlyozni. most, hogy 26 hetes vagyok és vissza néztem a 16 hetes pocakfotóim, hát.. :) ég és föld. nem is értem egyáltalán mit mutogattam, mert nagyon nem volt mit. mostanra lett nyilvánvaló a terhességem, de még mindig nem az az igazi terhes pocak. szerintem igazán látványosan csak a harmadik trimeszterben kezd nőni.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen a testalkatod, hány babát vársz, hol helyezkedik el (mellső vagy hátsó lepényen), hányszor voltál már előtte terhes stb.
A 18. héten már láttam magamon, de külső szemlélődőknek csak a 26. hét után tűnt fel. A másodikkal a 17. héten láttam magamon, aztán picit lelassult a pocaknövekedés, mások csak a 30. hét körül vették észre, hogy baba lakik a pocakomban. Innentől kezdve hirtelen nőtt meg a pocim a 37. hétig, de csak a baba volt, nem híztam. Egyébként átlagos testalkatú vagyok, combra-fenékre hízok, nem hasra, mégsem lehetett látni sokáig rajtam a várandósságot.
7/7 anonim válasza:
Bocs, nem mellső vagy hátsó lepényen, hanem mellső vagy hátsó FALON! Elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!