31/4 hetes terhes vagyok, vizesedik a lábam és a kezem is dagad egy kicsit. A védőnőm szerint ne igyak sokat!?
Egyetértek az előttem válaszolóval.Ez hülyeség.Nyugodtan igyál annyit amennyi jólesik,mindössze a sót kell mellőzni,ami megköti a vizet.
35 h
Komolyan mondom néhány védőnőt falhoz kellene állítani.
Nekem minden hónapban elmondta,hogy sokat hízok,egyek csak 2 zsemlét naponta( 10 óra fizikai munka mellett!!)Hozzáteszem,12 kiló plusz lett a vége.
Semmi köze a folyadékbevitelnek a vizesedéshez,egyedül arra figyelj,hogy a vesédet ne terheld túl!
Az enyém is ezzel fáraszt, a dokim meg majd' szívrohamot kapott mikor mondtam neki. Igyál sokat, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz, ráadásul a kiszáradás koraszüléshez vezet.
Nekem az segített, ha a falnak támasztottam a talpamat, és úgy feküdtem egy fél órácskát. Utána jobb. Ha hideg vízbe teszel sót, vagy szódabikarbónát, és abban áztatod a lábad, az is felfrissít.
Persze hanyagolni kell a fűszeres kajákat, de ezt már tudod te is. Jó vízhajtó a héjában főtt krumpli( só nélkül) és az alma. de ha szereted a petrezselymes krumplit, az is nagyon jó, és nem is szenvedsz vele.
Nekem max. két liter folyadékot mondott a belgyógyász, hogy annyit ihatok.De többet szerintem nem is tudnék.
Inni kell, hisz az sem jó ha kiszárad az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!