12 hetes UH-n a CX3100, a papíron veszélyeztetett terhesség van, de ezt külön nem mondta a doki. Ez az adat mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
A 6 hetes UH-n is nyitott méhszáj van, de a doki nem mondta külön, és a védőnő azt mondta erre, hogy csak a táppénz miatt írták rá, ha nem mondta külön. Most mi van?2008. ápr. 26. 10:57
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az első babámnál nekem is ez volt ráírva,kiderült,hogy nincs semmi baj,csak valami pontok miatt írták rá.
2/4 Tóth Tímea Judit válasza:
A cx3100 azt jelenti hogy a külső méhszáj megvan nyílva 1újjnyira.Nekem a 20hetes vizsgálatnál volt ilyen eredményem.Engem az orvosom szigorú ágynyugalomra ítélt!Pihenjél sokat,és folyamatosan ne ácsorogjál!üdv 29.hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy kérdezd meg, hogy tényleg csak a táppénz miatt írta-e, mert ha nem, akkor sokat kellene pihenned. 12 hetesen nem igazán jó, ha már nyílik a külső méhszáj. Nekem 17 hetesen volt így, de rögtön ágynyugalomra parancsolt az orvosom. Érdemes komolyan venni, mert koraszülést is okozhat. Kérdezz rá, a saját megnyugtatásodra!
25 hetes kismami
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenképpen megkérdezem, ha ez tényleg ilyen komoly.
2008. ápr. 26. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!