Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen eszméletlenül...

33 hetesen eszméletlenül erősen mozog, normális ez?

Figyelt kérdés

tegnap éreztem először, hogy majd kirúgja a "háza oldalát" :)

kicsit kellemetlen mert nem szoktam még meg, eddig nem mocorgott ilyen intenzíven. Lehetséges, hogy normális ez így? mert olvastam egy két helyen ha aggódok amiatt, hogy keveset vagy túl sokat mozog akkor hívjam a dokimat. Most akkor ez jó és normális, és ilyen miatt ne is zavarjam a nőgyógyászomat?

köszi

2012. jún. 5. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
:D Ne izgulj, nincs semmi baj, ha kicsit aktívabb a szokottnál :) Az én törpémnél mondjuk pont fordítva van, ha jön a front, mintha leszedálták volna, egyébként meg folyamatosan duhajkodik! Először én is megijedtem, mikor jött a hideg front és 1 napig meg se moccant, mindenféle rémképeket láttam, aztán másnap megmoccant és ahogy elvonult a rossz idő, újra beindult. Szóval ne aggódj!
2012. jún. 11. 19:00
 12/12 A kérdező kommentje:

ma hajnalban keltem olyan mocorgásra, hogy majd be pisiltem :) nagyon keménykedik a kicsike :)

most 34+3-as :)

2012. jún. 12. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!