Eddig semmi bajom nem volt viszont 4-5 napja nagyon rosszul vagyok,mindentol (szinte mindentol) ram jon a hanyinger. Azt mondtak,hogy hanyingerre jo a keksz es a hideg tej, de ha azt sem birom lenyelni. Mit tegyek?
A Pepsi-bol 1 fel korty es kicsit jobban vagyok....de nem tulzottan(ez nem art a babanak?)
....A patikusom azt mondta h az Elevitet olyankor vegyem ha hanyingerem van....de ures gyomorra nem szeretnem...
Én mindig kihánytam az elevitet.Szerintem ez hülye ötlet.inkább akkor vedd be amikor már megnyugodott a gyomrod.Nyugi elmúlik.A kóla nem árt, sokan írták itt már, hogy azt iszogatják, mert a szénsavtól jobban lesznek.a 12. hétre kutya bajod se lessz:DNekem az jött be anno, hogy ahogy felkeltem azonnal ettem vmit.Egy szendvicset mondjuk....
24 hetes kismami
Szia! Én is nagyon hányingeres hányós voltam az elején és kipróbáltam a gyömbérkapszulát. Reggel és este 2-2-őt szedtem. Próbáld ki nekem segített!!
34 hetes kismama
7 hetes vagyok minden nap én is szörnyű hányingerrel
küzdök, nekem az orvosom a B6 vitamint javasolta és pró-
bálkozom a Daedalon gyógyszerrel, de nekem sem segit
semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!