Ma vagyok 5. hetes és ma megyek dokihoz este, de nagyon aggódom, mert semmi terhes tünetem nincs néha fáj a hasam és ma kijöttek a pattanásaim. Ezek rossz jelek?
Nyugi nekem sem volt,csak mellfeszülés az is később,olyan 8-9.hét környékén,mégis jól vagyunk.Viszont nekem 6 hetesen még nem láttak szívhangot(mensi szerint),kontroll 8.héten volt.
26hkm
Semmi baj nincs ne aggódj, a nincs tünet nem egyenlő a baj van dologgal! A mellfeszülés és a többi, ált. a 6-8. héttől kezdődik!
35 hkm
Én is 5. héten voltam, és semmilyen tünetem nem volt. Még korai. A legtöbb tünet a 6-7. héttől indul. De csak petezsákot fog látni, a szíve majd ezután fog kialakulni. Nekem két hét múlva a 7. héten kellett vissza menni, akkor volt már szívhang. De ne aggódj ezek nem rossz jelek.
Boldog babavárást
Köszönöm Kedves utolsó válaszoló.
Most amiatt megyek ilyen korán, mert ha tényleg ott van akkor szeretném megnézetni, hogy sikerült e neki jó helyen megtapadni. Annyi rosszat hallani már és ráad az ismeretségi körömbe volt már méhen kívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!