Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 5. hetes és ma...

Ma vagyok 5. hetes és ma megyek dokihoz este, de nagyon aggódom, mert semmi terhes tünetem nincs néha fáj a hasam és ma kijöttek a pattanásaim. Ezek rossz jelek?

Figyelt kérdés
Mikortól van a mellfeszülés meg a többi tünet?

2012. jún. 5. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nekem sem volt,csak mellfeszülés az is később,olyan 8-9.hét környékén,mégis jól vagyunk.Viszont nekem 6 hetesen még nem láttak szívhangot(mensi szerint),kontroll 8.héten volt.

26hkm

2012. jún. 5. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs ne aggódj, a nincs tünet nem egyenlő a baj van dologgal! A mellfeszülés és a többi, ált. a 6-8. héttől kezdődik!

35 hkm

2012. jún. 5. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok és a nyugtató szavakat. Csak már volt egy vetélésem és emiatt jobban aggódtam.
2012. jún. 5. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is 5. héten voltam, és semmilyen tünetem nem volt. Még korai. A legtöbb tünet a 6-7. héttől indul. De csak petezsákot fog látni, a szíve majd ezután fog kialakulni. Nekem két hét múlva a 7. héten kellett vissza menni, akkor volt már szívhang. De ne aggódj ezek nem rossz jelek.

Boldog babavárást

2012. jún. 5. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves utolsó válaszoló.

Most amiatt megyek ilyen korán, mert ha tényleg ott van akkor szeretném megnézetni, hogy sikerült e neki jó helyen megtapadni. Annyi rosszat hallani már és ráad az ismeretségi körömbe volt már méhen kívüli.

2012. jún. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!