Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jobb oldalon 8mm-es plexus...

Jobb oldalon 8mm-es plexus chorioideus cysta látható?

Figyelt kérdés
18. hetet betöltöttem, és első babámat várom. Minden leletem jó. Ezt leszámítva a baba teljesen egészséges. A doki szerint fel kell szívódnia. Jövő héten mennem kell a SOTE I. ezzel kapcsolatban konzíliumra.Kinél volt ilyen? Felszívódott valóban a cysta? És ha igen, egészséges lett a babád?
2009. júl. 1. 22:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A 28.hétre teljesen felszívódott. Végre!!
2009. szept. 9. 21:26
 12/12 abby01 válasza:
Sziasztok,olyan kismamák segitségét kérem akik hasonlót tapasztaltak.A 18 hetes ultrahangom kisebb eltérést találtak a pocaklakomnál.,az ultrahangot végző hölgy nem tudta megmondani hogy a kicsi jobb oldali agykamrája fejlődik e vagy pedig ciszta.2 hét múlva kell visszamennem kontroll vizsgálatra,de elküldtek genetikai tanácsadásra,ahol nem tudtak mit mondani.Nem értették hogy miért is küldtek el hiszen minden eredményünk jó,afp 1,14,a dawn krómosza rendellenesség is negatív lett,.A kicsi egészséges szépen fejlődik,igen aktív,de mégis eltérést találtak.Veszélyes ez a kicsire?Ha rossz irányba fordulna milyen veszélyei lehetnek?Ha nem szívodik fel?Nagyon aggodom,első terhességem és nagyon megijedtem.A nődokim semmiféle elváltozást nem látott a kicsinél.Semmilyen rendelleneséget nem találtaak,de mégis hogy lehet ez?Kérlek segitsetek,veszélyes?ugye nem hat ki a babám fejlődésére?
2013. febr. 13. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!