Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Viszketés? Nem lehet belőle...

Viszketés? Nem lehet belőle probléma ugye?

Figyelt kérdés

2 napja rettentően viszket a karom, mindkettő. Votlam dokinál, holnap megyek vissza vizelettel. De vérnyomás rendben,nem vizesedek. Egy picit bedagadt ugyan a lábam,nem látni inkább csak én érzem,de a múltkor is mikor beköszöntött ez a nagy meleg,így voltam.

Ebből nem lehet semmi baj,ugye??? Nem előjele semminek???

28 h km

2012. jún. 4. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak ijesztegetni és még korai is lenne, de hallottál már a terhességi kiütésröl?

Habár az nem karon inkább a has és csípön jön elö, de még ellenségemnek sem kívánom.

Nekem 36-ik héten jött elö. 7 hétig tartott a szülés után, és iszonyta véresre kapartam az egész testemet töle. Nagyon ritkán fordul elö. Olvass utánna hátha megegyeznek a tüneteid. nekem megyegyeztek és iszonyat volt. nödoki elküldött bördokihoz de mindkettö ugyan azt mondta, terhességi kiütés. ezt a hormonok okozzák, ezért múlik el 6 héttel a szülés után.

szeptemberre voltam kiírva, augusztusban napra sem bírtam menni, iszonyta volt.

2012. jún. 4. 14:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Olvastam róla:(:(:(

Hát remélem nem az, a doki az eperre gyanakodott,azt modnta most ne egyek két napig,, ha nem múlik akkor majd meglátjuk...

2012. jún. 4. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem terhességi epepangásom volt, ami jellemzően a terhesség vége felé szokott előfordulni. Nálam már a 15. héten kiderült egy vérvételből, hogy magasak a májenzim értékeim és ez a 24. hétre elég durvává fajult. Viszketéssel is együtt járt, mindenem viszketett. Kaptam gyógyszert, a viszketés elmúlt, az értékeim visszaálltak és 40+3-ra megszületett a kislányom teljesen egészségesen. Lehet, hogy Neked nem ez van, de ne aggódj, mert látod,erre is van megoldás!
2012. jún. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!