Ha 9+2 napos vagyok akkor az a 10. Het ugye? Akkor mikor leszek 10 hetes ha a 10. heten vagyok vagy ha betoltom? A babafejlodes miatt kerdem.
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 16:31
1/4 anonim válasza:
Ez a betöltött 9. hét. Az orvosok mindig betöltött hetet néznek. Most 9 hetes terhes vagy. Igen, elkezdted már a 10. hetet, de 10 hetes majd 5 nap múlva leszel, ha be is töltötted. Tudom fura ez a terhességi matek, nekem is az volt. Én ma vagyok 38+6, tehát még 38 hétnek számít.
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. Egyebkent akkor ha a fejlodesrol olvasok akkor engem a 9. Het meretei es tortenesei erintenek?
2012. jún. 3. 16:45
3/4 anonim válasza:
Igen, a dokik a betöltött héttel számolnak. 9 hetes vagy, de benne vagy a 10.-ben. Ha fejlődési infókat nézel, akkor a 10 heteset is nézd, mert abban azt írják, hogy a 10. hétre mi hogy alakul, azaz addigra, amire betöltöd a 10-et (szóval 9+1, 9+2, 9+3...) remélem, érthető voltam :)
4/4 anonim válasza:
Betöltött 9 hetes vagy, tehát a 10. héten tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!