Hol érdemes ezeket megvenni, kb mennyibe fog kerülni?
10 db textil pelus
Babakefe
Popsitörlőkendő
Orrszívó(kézi)
1-2 pár kis zokni
Fültisztító pálcika
Melltartóbetét
Vízhőmérő
műanyag kiskanál
A többi már nagyjából meg van, ezeket a termékeket hol tudom a legolcsóbban beszerezni, és mennyibe kerül majd körülbelül? Ja, és Rossmann üzletben lehet ezek közül valamit kapni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
A Rossmannban ezeket megtalálod, a textilpelusban nem vagyok biztos, de lehet az is van ott!
Rossmann
Dm
TESCÓ
KIK
100 FORINTOS Boltok
Ezeket tudom ajánlani, ahol talán olcsóbban beszerezhetőek!
Talán 5000 Ft-ból kijönnek, a textil pelus nem tudom pontosan mennyi!
Textilpelus elég drága a rossmannban..
Én bababizományi boltba veszek majd textilpelust, ott a legolcsóbb 260ft/db, máshol 400-450ft/db-ja.
Szerintem nézz szét egy jó kis bizományiban :)
27hkm
Textil pelus 250-350 Ft/db áron van általában (Brendonban 3600 Ft/10 db), minőségtől függően, a fehérek, a színesek drágábbak. Szerintem kis zokni sincs a Rossmannban.
Szerintem a többi mind van a Rossmannban, bár ha jól emlékszem ott NUK márka van, az nem a legolcsóbb. Nekem bevált a DM-es melltartó betét, a 30 db-os 500 Ft.
10 db textil pelus
Babakefe
Popsitörlőkendő 300-700
Orrszívó(kézi)700-1000
1-2 pár kis zokni
Fültisztító pálcika 200-400
Melltartóbetét DM :500 ft/30
Vízhőmérő:800-1000
műanyag kiskanál, baba kanál 800-1000 között
ebben a boltban,amit linkeltem sok más tök szupi dolog van jó áron!
Mi is itt vettünk annó sok mindent,köztük 20 ilyen pelust is :)
Amúgy mi az a babakefe? :) Üvegmosó? Vagy mi? :)
Sztem erre gondolt a kérdező:
Amúgy én ezeket 100-asban vettem meg:
Babakefe
Popsitörlőkendő
Fültisztító pálcika
Vízhőmérő
műanyag kiskanál
A DM regisztráció már megváltozott, én múlt héten regisztráltam. Először a törzsvásárlói kártyát kell kérned a pénztárnál, weboldalon regisztrálni szülés előtti 2 hónapban és a bolti infopultnál ki tudod nyomtatni a babacsomag kupont, abban van egy kuponfüzet egy csomó kedvezménnyel és egy -15% -kal a teljes vásárlás végösszegéből.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!