Tényleg használ a málnalevéltea?
Sok jót hallottam már róla, én is elkezdtem inni.
33 hetes kismama

Szia!
Én úgy tudom,hogy a szülés megindítására,és a könnyebb lefolyására isszák ezt.És a 36-ik hét után javasolt csak inni.Nem tudom,mennyire használ,de nehogy koraszülött legyen a babád miatta.én a 3-ik babámat várom,az első kettőt túlhordtam,sőt a lányommal a 42-ik hét végén indítottak meg.
Most ki akarom én is próbálni,hátha használ,habár orvostól még nem hallottam,hogy tényleg hatásos lenne.
Minden jót nektek.

Szerintem erdemes inni, meg ha nincs is ra orvosi bizonyitek, hogy hasznal. En inni fogom biztosan, ha eljon az ideje. Ha a hatoanyag a teaban nem is hasznal, de a tudat, hogy tettel valamit segit lazitani, akkor nem mindegy? Lenyeg, hogy el tudj lazulni. Ha artana akkor nem engednek, hogy igyak a kismamak.
A cickafark is jo, bar nem terhesseg idejen, hanem altalanossagban a noi szerveket egeszsegesen tartja es ez viszont hasznal evekig ittam.

Szia!
Csak 36. hét után kezd el inni mert koraszüléshez vezethet. Én a 37. héten kezdtem el nem tudom hogy a tea hatására e de 38+5 hetesen megszültem és nagyon jól tágultam, persze lehet hogy a teának semmi köze hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!