Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorterehelést...

Terhességi cukorterehelést mikor lehet legkorábban elvégezni?

Figyelt kérdés
Tehát milyen időintervallumban kell megtörténnie?

2012. jún. 1. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:

23-26-ik hét között.

érdekes mert Mo-n is így csinálják és más országokban is.

2012. jún. 1. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is M.o. élek és nekem a 27.héten csinálták.
2012. jún. 1. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem csináltak egy zsömle-tejes terhelést 12hetesen, utána a cukros lötyisre én 23 hetesen mentem!

Megkaptam hamarabb a beutalót és akkor mentem , amikor ráértem!

2012. jún. 1. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a 21. héten voltam, nekem furcsa volt de azt mondták az ott dolgozók hogy igazából nincs intervalluma, akkor végzik el amikor a dokik mondják. Nekem 20 hetesen adott a doki beutalót, így akkortájt mentem.
2012. jún. 1. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem azt mondták, 24. héttől csinálják
2012. jún. 1. 23:19
 6/8 A kérdező kommentje:
én elvileg 22+3 leszek mikorra megyek, és ezért voltam kiváncsi, hogy nem e túl korai vagy valami?!
2012. jún. 1. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a betöltött 25. hét után csinálják, mert a terhesség előrehaladtával nagyobb a kialakulásra a rizikó. Itt le sem veszik előbb.

36 hetes kismama

2012. jún. 2. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek, nálunk 26. héten kell (az ugye a betöltött 25.), ugyanezt mondták.

Hamarabb akkor kell menni, ha volt már terhességi cukorbetegséged vagyIR-es vagy. Én utóbbi, mentem hamarabb, de 26. héten is.

2012. jún. 2. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!