Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lehet a legkorábban...

Mikor lehet a legkorábban megtudni a baba nemét?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok ki van odabent és érdekel a véleményetek, ha a baba mutatja magát mikor lehet legkorábban megtudni a nemét?

és 2D vagy 4D?

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. ápr. 5. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 12. heti 2D genetikai UHn a Doktornő 70%ban kislányt jósolt; a 18.hetin egy másik Doki már biztosra mondta :) Szóval szerintem akkor már az ügyes orvos megmondja. Boldog babavárást! 20hkm
2012. ápr. 5. 08:44
 2/14 anonim ***** válasza:

A 4D a legpontosabb, és változó, hogy milyen hamar tudják megállapítani a baba nemét. Van, akinek már 13 hetesen megmondják (aztán vagy bejön, vagy nem). Én azt mondom, hogy nem érdemes túl korán kipréselni valami véleményt az orvosból, mert a köv. ultrahangon esetlen kinő vagy éppen eltűnik a kuki. :)

Amúgy nekem azt mondta a dokim, hogy fiú esetében az a legbiztosabb, ha a herék is látszódnak, nemcsak a hímvesszőnek vélt valami, ami lehet árnyék, köldökzsinór is.

2012. ápr. 5. 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:
4D-s UH-on hamarabb lehet látni, szerintem már olyan 16 körül elég biztos. Persze azt olvastam én is, hogy egy jó géppel egy jó szonográfus már a 12. heti 2D uh-on meg tudja mondani, de azt még én nem venném készpénznek. És általában a fiúk hamarabb látszanak. Nekem az első terhességem 16. hete körül voltunk 4D-n, akkor már egyértelműen látszott, hogy fiú, rendesen szét is rakta a lábát. :) Most 15 hetes vagyok, holnap megyünk 4D-re és nagyon-nagyon-nagyon izgatott vagyok, hogy ki a pocaklakó! :D
2012. ápr. 5. 08:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Én szuper szonográfushoz járok ultrahangra, ő azt mondta a 12. heti vizsgálatnál, hogy a 15. héten merne rá vállalkozni, hogy megmondja a baba nemét. A 18. heti uh-n már az első gyermekemnél is meg tudta mondani, jövő héten megyünk a második babával a 18. heti ultrahangra, szerintem most is látni fogja már, hogy milyen nemű.
2012. ápr. 5. 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy 2D vagy 4D... nekem a 2D tök zavaros, de a férjem, aki ugyanúgy laikus mint én, ott ült mellettem a vizsgálatnál, és azelőtt látta, hogy kislányt látunk, mielőtt a szonográfus még mondta volna. :-)
2012. ápr. 5. 08:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Azt mondják a 2D-n biztosabb látszik még az elején.

Itt nálunk nagyon jó szonográfus van, 16 hetesen 75 százalékban lányt mondtak, most hétfőn a 18 hetesen pedig már biztosra mondták. :)

2012. ápr. 5. 10:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi 14 hetesen voltunk 4D-n, akkor mondták meg biztosra, hogy fiú. Azóta is az :)

Viszont ott sem a 4D-s képből, hanem a 2D-sből, direkt rá is kérdeztünk, azt mondta a csaj, hogy ilyen korán még ők is csak abból tudják megállapítani, mert a 4D-sen sokkal több az árnyék.

33 hkm

2012. ápr. 5. 10:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is a 12. heti genetikai UH-on már megmondta az UH-os, hogy kisfiam lesz! (Azt sajnos nem tudom pontosan, hogy hány D-s UH volt.) Először kicsit letaglózott, nem készültem még fel akkor arra, hogy szembesüljek a babám nemével....de természetesen nagyon örültem, hogy megtudtam! Valóban kisfiam született! Most második babával ugyan ahhoz az UH-os hölgyhöz megyek április végén.....remélem ismét jó hírekkel fog szolgálni (mind a nemet, mint a tarkóredő vizsgálatot illetően)!

Szerintem sok múlik az UH-os tapasztalatán, illetve a jó képet adó UH gépen! És persze a Pocaklakón, hogy mennyire szégyenlős (-:!

Jó babavárást!

2012. ápr. 5. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:

18-20 hetesen már bizosan megmondják,ha egyáltalán mutatja magát.

Addig viszont kitartás!

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 6. 08:11
 10/14 anonim ***** válasza:

3. Válaszoló vagyok

Ma voltunk 4d-n. 15 hetes vagyok és egyértelműen látszott, hogy fiam lesz. :)

2012. ápr. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!