Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevéltea, vagy inkább a...

Málnalevéltea, vagy inkább a homeos bogyók? És melyik, miért? Pontosan milyet?

Figyelt kérdés
Köszönöm
2012. jún. 1. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

A homeopátiás készítményeket árusító gyógyszertárakban van kimondottan várandósoknak szóló füzet, amiben benne van minden problémára, vajúdásra, szülésre, tejserkentésre való szer. Ha jól emlékszem a netről is letölthető a Boiron oldalán kellene megnézni.

35 hetes kismama

2012. jún. 1. 16:58
 2/3 Yoperhonen ***** válasza:
A homeos bogyokrol nem tudok de a malnalevel nekunk nagyon bejott...onnantol h e kezdtem inni, 4 napra meg volt a baba konnyu gyors szulessel...amikor az orvos bejelentette h 2 napon belul meg lesz a baba (en nem ereztem semmit, csak a hasam volt mindig kemeny) meg raerositettem fahejjal s sexxel. Szoval ha kicsit surgetned a babadat, ezek tuti tippek :) Amugy o donti el mikor jon, szoval ez lehetett veletlen egybeeses, de a szules konnyu lefolyasat en mindenkepp a fahejas malnalevelteara kenem :)
2012. jún. 1. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. jún. 1. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!