21 hetesen előtej? Utalhat valamire?
Szia!
Nincs semmi baj! Nekem a 16. héttől kezdve van és a baba még bennem van. :)
Csak annyi, hogy a prolaktin hormon szinted elkezdett csökkenni a sárgatest hormon szinted nőni. Remélem jól írtam.
További problémamentes babavárást kívánok!
Üdv: 33 hkm
Én azt olvastam, hogy ez már 20hetes kortól előfordulhat és nem jelent semmi rosszat, nyugi! :)
De az okosok szerint azt sem, hogy lesz és sok tejed lesz, mert nem ettől függ!
Nekem is van egy ideje, ettől ne ijedj meg, nem vagy egyedül!! :)
28hkm
De hogy is.Ez egy teljesen normális dolog.
Nekem pl 1. terhességemnél nem is volt.Most a 2 babámat várom, még csak 14 hetes vagyok, de 2 hete tejes lett a pólóm!! :) Néztem is.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Egyébként nem adott felvilágosítást a védőnő?Nekem az egyik első dolog volt amit elmondott, hogy lehet előtejem, és hogy ezzel semmi baj és nem is kell csinálni vele semmit!
Szia.
De aranyos vagy:))
Nem nem jelenti azt:)Ez teljesen természetes ez a Colostrum-előtej.Nagyon sok nőnél jelentkezik akár már a 16.héttől:)Ez az a tejcsi amit a kisbabád az első napokban kapni fog tőled.Sárgás a színe és a nagy cukortartalom miatt eléggé ragacsos.Néhány szoptatós nap után érik,és lesz tej színű és állagú.Ha most sok az előtejed vegyél a melltartóba,szoptatós betétet,ha kevesebb,akkor egy vatta korong is megfelel a célnak.:)
Jó babavárást!
Nekem is korán,17 hetesen kezdett szivárogni.azóta pedig egyre több jön,egyre gyakrabban.ne aggódj :)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!