Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23hetes kismami vagyok....

23hetes kismami vagyok. Sokszor annyira szúr, feszül a hasam alja, hogy alig tudok menni, kiegyenesedni meg végképp nem, normális ez?

Figyelt kérdés

Nincs kitől kérdeznem, első babás vagyok, nagyon újak ezek az érzések, egyfelől ijesztőek is.

Nem állandóan fáj a hasam, csak úgy pl amikor felkelek, vagy csak délelőtt, vagy csak pár percig. Sokszor a hüvelyembe is belenyilal.

Köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 30. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez lehet akár az is hogy nő a méhed, nyúlnak a szalagok, de jobb lenne ha az orvost kérdeznéd, biztos ami biztos.

Nehogy valami más legyen.Mondtad már dokinak?

Méhszájad hogy áll?

2009. jún. 30. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 22. hétben vagyok, szinte ugyanezek a tüneteim. A múlt héten voltam dokinál, elpanaszkodtam neki magamat, ő pedig megnyugtatott és közölte hogy minden a legnagyobb rendben és ezek a dolgok teljesen természetesek. Azt tanácsolta kezdjek lassan hozzászokni, hogy most egy darabig semmi nem úgy működik mint eddig és próbáljam magamat visszafogni és pihenni kicsit többet, mert az aktív kismamáknak is több pihenésre van szüksége mint normál esetben, a szervezet és a picur így jelez, hogy most már többet kell pihenni és készülni a bébi érkezésére. Nyúlnak a szalagok, egyre nagyobb lesz a baba súlya, egyre több szervet nyom ezért vannak ezek az érzések.
2009. jún. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!