Terhes lettem, ma lett pozitív a tesztem. Alacsony rizikójú HPV-m van és a páromnak is, szedünk rá immunerősítő gyógyszert. Ugye nem lehet baja a babának?
Nekem pár éve magas rizikójú HPV-m volt, amit akkor meg is kellett műteni. A műtét előtt mondta a dokim, hogy ha akkor kiderült volna, hogy terhes vagyok, még az sem jelentett volna semmilyen veszélyt a születendő babára.
Akkor megműtöttek, azóta minden rákszűrésen negatív lett és van egy 13 hónapos gyönyörű kislányom. :)
Boldog babavárást!
A párod gyógyszerszedése 100%, hogy nem baj. :) Isoprinosint szedtek amúgy? Nekem is HPV-m van, terhesség alatt is volt. Egészséges babám született. De a gyógyszer tájékoztatóján nézd meg, hogy terhesen lehet-e szedni, mert ha nem, akkor inkább függeszd fel, amíg nem beszélsz orvossal. Annyi kockázatom volt, hogy mivel nekem szemölcseim voltak a hüvelybemenetnél, felmerült a császár lehetősége, mert a baba szülés közben fertőződhet és meg is vakulhat. Szerencsére semmi baj nem lett.
Boldog babavárást!
Jaj de jóóó, nagyon megnyugtattatok!Párom szedi az isoprinosint, én csak E vitamin kapszulát, azt folytathatom?Nincsenek szemölcseink, se neki se nekem.
Jaj annyira boldog vagyok most!!!Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Boldog babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!