Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Jahn Ferenc kórházzal kapcsolatban illetva konkrétan dr. Orbán Lászlóról? 35 hetes km

Figyelt kérdés
Programozott császárral fogok szülni nála
2009. jún. 30. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Dél-pesti Kórház?

Ott szültem, de régebben. Akkor jó orvosom volt, nagyon kedves szülésznőkkel!

Azóta sokminden változhatott...

Én is olvasnám a véleményeket, de úgy látom nem nagyon lesz...

Ne legyen igazam!

2009. jún. 30. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Én ott szültem egy éve meg kilenc éve.

Mit szeretnétek tudni?

Azt a borzalmas 4 napot a szülés után??????

2009. jún. 30. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:

21:07 vagyok

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Itt a link, ebben én írtam le tapasztalataimat.

2009. jún. 30. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én is inkább arra emlékszem, hogy magunknak kellett húzni az ágyat, nem is néztek ránk a nővérek és bizony nem voltak túl kedvesek, segítőkészek. Én nagyon el voltam foglalva első gyermekemmel így szerencsére ha lehetett kizártam a kellemetlen dolgokat körülöttem. Futószalag érzésem volt...

Apás szülés volt, éjfél körül kerültem be 2. kismamaként, majd reggelre már a folyosón is vajúdtak. Minden szülőágy és helyiség foglalt volt, így a műtő folyosón tartottak megyfigyelés idejére, majd kitoltak a lépcsőházba, ahol szintén időztem a hordágyon, amíg a kórterembe le nem vittek... még jó, hogy le voltam takarva.

2009. jún. 30. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Ja, délután hoztak egy csajt és összekente az ágyát rögtön, harmadszor szóltam a nővérnek, hogy legyen szíves áthúzni neki, este 7 körül sikerült is pofavágások közepette.

Meg, ha nem eszed meg a benti kaját, akkor tök csúnyán néznek rád a nővérek. De basszus, azzal nem lehet jóllakni!!! Mentünk minden reggel a büfébe rántott húsos szendvicsért, mert baromi éhesek voltunk. Meg vizet is kellett venni, mert a csapból csak forró víz folyt, inni nem lehetett, fogat mosni is csak úgy, hogy egyből megfájdult mindenem. :(

Nem tudom más kórházban hogyan zajlik az a 3-4 nap, de itt borzasztó!!!

2009. júl. 1. 09:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem túl bíztató de csak túléljük..:)
2009. júl. 1. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Azért túl lehet élni, főleg, ha rákészülsz, hogy a szülés az tuti rendben lesz, de utána csak bunkók vesznek majd körül. :)

2009. júl. 1. 19:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy úgy könnyebb lesz ha már úgy készülök hogy nem túl kedvesek...

Hátha kellemes csalódás ér :)

2009. júl. 1. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Mindenestre csak az foglalkoztasson, hogy te és a babád rendben legyetek és ne hagyd magad, szólj ott, ha segítségre van szükséged!

2009. júl. 2. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!