Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valami baja lenne a babocán...

Ha valami baja lenne a babocának akkor mindenképp gorcsolnék és véreznék?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben, de a legtöbben igen.
2012. máj. 31. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:

attól függ hány hetes terhesség.

ha az első 12 hétben nem szürték ki a genetikai vizsgálatokkal akkor sem biztos hogy beindul a vetélés egy esetleges magzat elhaláskor de erre ne is gondolj.

van hogy csak a köv. uh-kor derül ki hogy már napok óta nem nőtt és nincs is szívhang.

a II. trimesztertől ha a babával baj van akkor ott már utalhat a hogylétére a mozgás. van egy normál napi mozgásmennyiség amit produkál ha ébren van de ha nincs front és adott ideje nem mocorgott akkor az utalhat bajra .

de figyi ilyenen ne rágódj . a vérzés és görcsölés a már beindult vetélés jelei.

2012. máj. 31. 10:07
 3/5 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat.nem gondolkodok rajta egyáltalán.csak most eszembe jutott.amugy 9 hetes vagyok.és semmi panaszom nincs most.igaz szedek utrot és duphastont.
2012. máj. 31. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Utrogestant és duphastont is? Mindkettőt?
2012. máj. 31. 10:17
 5/5 A kérdező kommentje:
igen.de jovo héttol talán már csak az egyiket kell szednem.én lombikos vagyok és a legelejétol szedem az utrot.de elkezdtem barnázni olyan 5.héttol és akko kezdtem el szedni a duphastont.
2012. máj. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!