Változnak ezek az érzések?
Nem is tudom hogyan tegyem fel a kérdést, nem akarom, hogy félreértsetek. Szóval valamiért mindig azt gondoltam, hogy kislányom lesz, amikor a babával álmodom mindig lányt látok. A héten megyek uh-ra és hogyha megmutatja magát, akkor talán kiderül, hogy jól érzem-e Most, hogy belegondoltam rájöttem,hogy azért akár simán kisfiú is lehet. Bevallom furcsa érzés magam fiús anyukaként elképzelni. Más is volt úgy, hogy nagyon fiút/lányt várt és aztán más lett a baba neme? Hogyan éltétek meg és hogyan változtak ezek az érzések?
Remélem nem értitek félre mert igen, nekem is az egészsége a legfontosabb, sőt vetélés után, nehezen kapott ajándék ez a kisbaba...szóval tudom, hogy nem a neme a legfontosabb.
Lányok, nagyon köszönöm a sok pozitív választ! Bevallom kicsit tartottam tőle, hogy "kikapok", amiért ilyen kicsinyes vagyok.
Igen, tudom, hogy imádni fogom függetlenül a nemétől, hogyha kislány akkor azért, mert olyn "kiscica", ha kisfiú akkor azért, mert biztosan látom majd benne a páromat:)
Megírom, ha kiderül, hogy bejöttek-e a megérzéseim.
Boldog babavárást Nektek és még egyszer köszönöm a kedvességeteket!
hát én 20.héten vagyok és nagyon nagyon kislányra voltam és még most is vagyok beállva...pedig kiskrpek lesz...
várom azt a napot-percet mikor valami miatt azt fogom érezni hogy nekem csak egy kisfiú kell..de még nem jött el:(
sajnos én nagyon kiscsajt szeretnék...
próbálom átállítani az agyam, de nem megy...nehéz
és nem gondoltam hogy pont én leszek ilyen önző, hogy csak kislányt....
remélem hamarosan máshogy fogom látni a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!