Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Változnak ezek az érzések?

Változnak ezek az érzések?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogyan tegyem fel a kérdést, nem akarom, hogy félreértsetek. Szóval valamiért mindig azt gondoltam, hogy kislányom lesz, amikor a babával álmodom mindig lányt látok. A héten megyek uh-ra és hogyha megmutatja magát, akkor talán kiderül, hogy jól érzem-e Most, hogy belegondoltam rájöttem,hogy azért akár simán kisfiú is lehet. Bevallom furcsa érzés magam fiús anyukaként elképzelni. Más is volt úgy, hogy nagyon fiút/lányt várt és aztán más lett a baba neme? Hogyan éltétek meg és hogyan változtak ezek az érzések?

Remélem nem értitek félre mert igen, nekem is az egészsége a legfontosabb, sőt vetélés után, nehezen kapott ajándék ez a kisbaba...szóval tudom, hogy nem a neme a legfontosabb.

2009. jún. 30. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnél a szülésig úgy volt, hogy fiú lesz (akkoriban nem volt ennyiszer UH) és lám megszületett a lánya, a barátnőjénél pont fordítva történt, nagyon kis különbséggel születtek a babák :) Aztán egy elegáns mozdulattal kicserélték az addig összevásárolt kisfiús/kislányos ruhákat és ezzel el is volt intézve az átállás :) (ez 20 éve volt)
2009. jún. 30. 15:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Lányok, nagyon köszönöm a sok pozitív választ! Bevallom kicsit tartottam tőle, hogy "kikapok", amiért ilyen kicsinyes vagyok.

Igen, tudom, hogy imádni fogom függetlenül a nemétől, hogyha kislány akkor azért, mert olyn "kiscica", ha kisfiú akkor azért, mert biztosan látom majd benne a páromat:)

Megírom, ha kiderül, hogy bejöttek-e a megérzéseim.

Boldog babavárást Nektek és még egyszer köszönöm a kedvességeteket!

2009. jún. 30. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:

hát én 20.héten vagyok és nagyon nagyon kislányra voltam és még most is vagyok beállva...pedig kiskrpek lesz...

várom azt a napot-percet mikor valami miatt azt fogom érezni hogy nekem csak egy kisfiú kell..de még nem jött el:(

sajnos én nagyon kiscsajt szeretnék...

próbálom átállítani az agyam, de nem megy...nehéz

és nem gondoltam hogy pont én leszek ilyen önző, hogy csak kislányt....

remélem hamarosan máshogy fogom látni a világot

2009. jún. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!