A szuk nadragok okozhatnak valami bajt a terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
van egy kedvenc nadragom de mar egy picit nyomja a hasam szorit lehet baj belole?2009. jún. 30. 14:28
11/13 anonim válasza:
Szia, nem lehet belőle baj, de baromi kényelmetlen egy idő után. Mondjuk én könnyen beszélek, 23 hetes vagyok és még mindig 32-es a méretem. Egy-két gatyón most érzem, mintha szorítana, de ezeket egyszerűen kigombolom.
12/13 anonim válasza:
Ja és amúgy meg a kérdésedből és az alatta írt kommentedből nem derül ki az anyagi helyzeted csak a kedvenc nadrágod és a monitor előtt ülve nem fogom a kisújjamból kiszívni!
13/13 anonim válasza:
de azt kiszívhattad volna az ujjadból, h nem okoskodást vár és egyértelműen azért kérdezte, mert gondoskodni akart a babáról... és ugyanannyira nem volt arról sem szó, h nem akar tudomást venni az egészről. vagyis megint csak felesleges volt a "hiszti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!