A szuk nadragok okozhatnak valami bajt a terhesseg alatt?
Szia!
Ha most csak egy kicsit szorít, néhány hét elteltével már nagyon, sőt, fel sem fogod tudni venni. Előbb utóbb elérkezik ez a pont. Akkor miért szenvednél egy kényelmetlen naciban?
Ne kockáztasd, annyit nem ér.
Üdv!
Második vagyok.
Az utolsó válaszolónak igaza van.Előbb utóbb úgy is eljön az a pont amikor már venned kell ruhát.És ma már egy-két ezerért is lehet kapni,ja és vannak turik is.Ez nem kifogás.
Szia!
Most láttam a kommented. Érdemes körülnézni a neten, ruhabizományikban, mert sokan eladják a kismama ruháikat. Sőt, a védőnőd segítségét is kérheted, mert nekem is voltak olyan babaruháim, amiket nem adtam el,hanem a védőnőmnek adtam, hogy adja oda olyannak, akinek szüksége lehet rá. És mindet sikerült "elpasszolnia".
Muszáj lesz körülnézned, mert terheséged beleesik a nyárba is, meg a télbe is.
Ami még szóba jöhet:
- kínai áruház, ahol a nagy(obb) méretú ruhákat nézd meg. Kifoghatsz olcsón, megfelelő ruhákat
- családból, ismerősöktől kölcsönkérni. Ezek a holmik is "körbejárnak" a családban.
Minden jót!
Szia! szerintem varrj (vagy vegyél) magadnak egy haspántot! én is sokáig úgy hordtam a nadrágjaimat, amikor már szűknek bizonyultak. a gombot egy befőttes gumival "rögzítettem" és a kis V alakot, ami középen kirajzolódott, eltakarta a haspánt.
próbáld ki, így még sokáig hordhatod a kedvenc gatyót is!
Szia!
Én a mai napig a régi nadrágjaimat hordom annyi különbséggel, hogy nem gombolom be és bandázst húzok a derekukra. Így kényelmes, nem szorít, és nem is kellett beruháznom 8-10 ezer Ft-ot kismama nacira. Amíg csak pocakra hízok, addig így is marad. Ez kb 2.000 Ft és rengetegszer tudod használni.
27 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!