NST-n magas vérnyomás miatt benn marasztalhatnak? Mennyi a határérték?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. máj. 29. 20:28
1/5 anonim válasza:
140/90 vagy 150/90 nem tudom most így pontosan.De igen,ha súrolja ezt a határértéket igen!Engem bent tartottak pont a magas vérnyomás miatt.
2/5 anonim válasza:
Megint én vagyok az előző :) 150/90 vérnyomással már beutalhatnak.Ha beutalnak,ez a dokitól függ.
3/5 anonim válasza:
Ha nagyon magas a korábban mért értékeidhez képest akkor benn tarthatnak mert toxikémiára is utaló jel lehet.Én pont így jártam...bementem a 38.héten ctg-re és nekem mindig 110 volt a vérnyomásom, na akkor pont 170 lett, ugyhogy addig engedtek haza amíg össze pakoltam a cuccom és másnap reggel befekvés.Következő nap császármetszés.De azért annyit tudni kell hogy mindenféleképp császár lett volna mert farfekvéses volt a lányom.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 29. 20:36
5/5 anonim válasza:
Nekem 150volt, nem fektettek be, adtak vérnyomi csökkentőt, köv, ctg-n emellett fehérjét is találtak a vizeletemben, na akkor fektettek be, másnap elfolyt a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!