135/83 vérnyomás magasnak számít?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 15:56
2/7 A kérdező kommentje:
Csak mert a védőnő állandóan ezzel szekíroz.
2012. máj. 29. 16:01
3/7 anonim válasza:
nem. A normál vérnyomás felső határa 140/90 Hgmm.
4/7 anonim válasza:
Nem vészes, de ezt már illik figyelni. Nekem sokáig 130 körül volt, aztán egy pillanat alatt ugrott 150 fölöttre. Kaptam gyógyszert, normál úton szültem :)
5/7 anonim válasza:
Nekem végig ilyesmi volt. Nincs ezzel baj még, de kell rá figyelni. 36 hetes NSTn 145/90 volt a vérnyomásom, nem szóltak semmit, ez volt csütörtökön, hétfőre 170/110 lett, kórház 3*2 dopegyt, így volt 130/90 körül. 38 hetesen spontán hüvelyi úton szültem egy makk egészséges kislányt.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól van, kedves utolsó a válaszod hasznos volt, félrecsúszott az egér, azért lett kék kéz. Bocs.
2012. máj. 29. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!